menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Topsectoren

ActieAgenda voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland

De Technologische Industrie in Zuid-Holland is zeer breed – er is geen topsector die ontbreekt. Zuid-Hollandse bedrijven hebben dus wereldwijd toegang tot alle relevante markten. Specialisaties ten opzichte van andere regio’s in Nederland zijn de maritieme industrie, lucht- en ruimtevaart, tuinbouwtechnologie en hightech bedrijven en dienstverleners die intensief wetenschappelijk onderzoek toepassen.

Met deze sterke basis in de markt en in de technologie, willen we nieuwe waardesystemen opbouwen in hernieuwbare energie voor schoon varen en vliegen; efficiënte productie en distributie van gezond voedsel; cybersecure en breedbandige telecommunicatie en efficiënte productietechnologie. Dat staat in de ActieAgenda voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland. Het concept daarvan bespreken we maandag 1 februari van 15-18 uur tijdens ROEM-II. Reserveer de datum alvast en praat dan mee over de deze nieuwe waardesystemen in Zuid-Holland!

De ActieAgenda wordt opgesteld door tientallen bedrijven en belanghebbenden in Zuid-Holland en is een initiatief van EBZ, HI en InnovationQuarter.