Partner worden

Als partner krijg je gratis toegang tot events waar innovatie centraal staat. Met onderwerpen zoals 3d-printing, cybersecurity, artificial intelligence of robotisering.
Zo maak je kennis met nieuwe technologieën, CTO’s van andere bedrijven en vind je samenwerkingspartners.

Daar wil je onderdeel van uitmaken!

Als partner kom je verder

Als tech-bedrijf zijn we allemaal afzonderlijk een specialist op ons eigen terrein; als technische industrie in Zuid-Holland vormen we samen hét antwoord op de problemen van vandaag en morgen. In onze provincie is Hi Delta de magneet die ons allen samenbindt.

Een actief en betrokken netwerk van technische specialisten

Wat biedt het partnerschap mij?

Kennis, innovatie en inspiratie vormen de brandstof achter ieder succesvol bedrijf. Als partner van Hi Delta maakt jouw bedrijf deel uit van een actief en betrokken netwerk van technische specialisten. Met events, lezingen, netwerkdagen, een uitgebreide actie-agenda en steeds weer nieuwe projecten kom je in aanraking met de laatste ontwikkelingen en nieuwste inzichten in de technische industrie. Dankzij Hi Delta vind jij razendsnel de juiste partner of expertise, waarmee jouw bedrijf verder kan groeien. Zo gaan we samen voor een enorme boost: een verdubbeling van de omzet van de Technische Industrie in Zuid-Holland tot 50 miljard euro per jaar en daarmee een groei naar 30.000 extra banen. Daar wil je onderdeel van zijn!

Zo groeien we samen groter.

Wat houdt het lidmaatschap in?

Je ontvangt uitnodigingen voor events en wordt betrokken bij projecten uit de ActieAgenda, zodat je kunt aansluiten bij projecten die passen bij jouw bedrijf. De ActieAgenda is een gezamenlijk initiatief van de Economic Board Zuid-Holland, het InnovationQuarter en Hi Delta. Vier thema’s staan daarin centraal:

Nieuwe productieketens

Digitaal verzinnen

Talent aantrekken

Samen sterker

Binnen deze thema’s vind je diverse projecten. Wij treden op als initiator en coördinator van deze projecten en vertegenwoordigen de Zuid-Hollandse technologische industrie zowel intern naar onze partners, als extern naar overheden, bedrijven en kennisinstellingen. Zo groeien we samen groter.

wat anderen zeggen

De kracht van Hi Delta

Martin van Gogh
Directeur Hi Delta

Audrey Rost Ernst 
STC groep

Amal Tourabi
Public Affairs manager bij Airbus Nederland

Lid worden

Wat zijn de kosten?

Deelname aan Hi Delta staat open voor organisaties die gevestigd zijn in de provincie Zuid-Holland en actief zijn in tech-systemen of materialen.

Bedrijven en instellingen die partner van Hi Delta willen worden.

Basis: € 995,- per jaar

Voor nieuwe partners is het eerste kalenderjaar gratis

Startende ondernemingen, die nog geen vijf jaar bestaan.

Start-up: € 495,- per jaar

Voor nieuwe partners is het eerste kalenderjaar gratis

Vernoeming als sponsor op folders, op onze website en in andere uitingen.

Sponsor: € 3000,- per jaar

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de Hi Delta Nieuwsbrief met hightech nieuws uit Zuid-Holland.