menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Webinar: wat kan ik met ERP? 2

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Webinar: wat kan ik met ERP? 2

30 maart 2021 @ 08:00 - 17:00

Enterprise Resource Planning (ERP) is software waarmee u de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportage, productie en HR-activiteiten van uw bedrijf beheert. Met ERP automatiseert en digitaliseert u uw bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiëntie en effectiviteit wordt vergroot. U krijgt meer inzicht in de organisatie. Hierdoor wordt het makkelijker te sturen in de bedrijfsvoering. Om het optimale uit ERP te halen is het belangrijk alle ins en outs van het systeem te kennen. In drie webinars op 15 april, 20 mei en 17 juni wordt het ‘hoe en waarom’ uitgelegd van ERP. Het tweede webinar op 20 mei heeft als thema: Wat kan ik met ERP?

 

Webinar 20 mei: Wat kan ik met ERP?

Tijdens de webinars wordt in drie stappen uitgelegd waarom het handig is dat uw bedrijf een ERP-programma heeft, en laten we zien wat u ermee kunt doen in uw bedrijf. En leert u welke variant het beste past in uw bedrijf. Tijdens het webinar op 20 mei bekijken we wat de toegevoegde waarde is van zo’n systeem voor jouw organisatie en waarom het de investering meer dan waard is. Centraal staat de vraag: nu heb ik een ERP-pakket, maar wat kan ik er verder eigenlijk mee?

Aan de orde komen onder andere de volgende onderwerpen:

  • Als ik eenmaal een ERP pakket hebt, wat heb ik er dan aan?
  • Hoe zorg ik er voor dat iedereen het goed gebruikt?
  • Hoe kan ik er gebruik van maken om mijn organisatie slimmer te laten werken?
  • Hoe kan ik ERP gebruiken in het sturingsproces van mijn organisatie?

Aan deze sessie doen enkele bedrijven mee die een pakket hebben geïmplementeerd en uitleggen hoe zij het inzetten in hun bedrijfsvoering en wat het hun heeft opgeleverd.

 

Aanmelden

Deze sessies zijn bedoelt voor mkb-maakbedrijven uit Zuid-Holland. U  kunt zich hier aanmelden. Na aanmelding ontvangt u, uiterllijk een dag voor aanvang, de link voor online deelname.

Gegevens

Datum:
30 maart 2021
Tijd:
08:00 - 17:00
Categorie: