menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Collectief beursbezoek Motek

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Collectief beursbezoek Motek

5 oktober 2021 - 7 oktober 2021

InnovationQuarter organiseert op 5 t/m 7 oktober een bezoek aan de internationale beurs Motek in Stuttgart. Motek is hét toonaangevende evenement op het gebied van automatisering van de gehele productieprocesketen. Motek is de enige beurs die zich richt op machinebouw, automatisering en op de presentatie van gehele procesketens. Op 28 september tussen 9:00 en 10:00 uur is er een online informatiesessie.

 

Een bezoek aan de Motek geeft u inzicht in de marktkansen en vergroot uw netwerk. De voorlopige lijst met exposanten is bekend, en biedt u de mogelijkheid om van te voren afspraken te maken met interessante partijen.

Op  Messeterrein vindt tegelijkertijd ook de Vision beurs plaats. Motek en Vision zijn op loopafstand van elkaar, het is mogelijk om ook deze beurs te bezoeken. De Vision beurs biedt inzicht in de meest actuele trends op het gebied van machinevision zoals embedded vision, hyperspectrale beeldvorming en deep learning.

Doelgroep

Deze reis is bestemd voor toeleveranciers aan de industrie. U heeft (enige) ervaring in internationaal ondernemen en u wilt uw netwerk vergroten en verbreden na een periode waarin reizen (bijna) niet mogelijk was. U bent ondernemend en ziet kansen in de Duitse markt.

 

Informatiesessie

Voorafgaand aan deze reis vindt op 28 september 2021 een informatiesessie plaats van 09.00 – 10.00 uur, online via Teams. Tijdens deze bijeenkomst wordt de reis doorgesproken en worden uw laatste vragen beantwoord.

 

Programma

 

dinsdag 28 september 2021
09:00 – 10:00 Informatiesessie (digitaal)
dinsdag 5 oktober 2021
–    Reis naar Stuttgart (eigen vervoer/ vliegtuig / trein )

–    16.00 uur ontvangst door NBSO Stuttgart

–    19:00 uur Inchecken hotel en gezamenlijk diner (inbegrepen) met uw medereisgenoten

 

woensdag 6 oktober 2021
–    Bezoek aan Motek en/of Vision hele dag

–    09.00 uur: ontvangst door Motek, daarna dag vrij in te vullen

–    Het exposantenoverzicht vindt u hier: Motek – Exhibitor Index

–    Het exposantenoverzicht van Vision vindt u hier: VISION – Exhibitor index | Messe Stuttgart (messe-stuttgart.de)

–    Lunch op eigen gelegenheid

–    Diner gezamenlijk (inbegrepen)

 

donderdag 7 oktober 2021
–    Uitchecken voor degenen die aan het eind van de dag naar huis gaan

–    Ochtend: bedrijfsbezoek. Tijdens dit bezoek brengt u een bezoek aan de productie en wordt ingegaan op ERP demand planning en IoT. (nog onder voorbehoud)

–    Lunch (inbegrepen)

–   Middag: vervolg bezoek Motek en/of Vision

–   18.00 uur einde Motek collectieve gedeelte van de reis

–   Terugreis naar Nederland op eigen gelegenheid

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor deelname.

Kosten

Deelnamekosten zijn 250 euro (excl. BTW) per persoon. Dit is inclusief het diner op 5 en 6 oktober, (eenvoudige) lunch op 7 oktober, alle transfers ter plaatse. Reis- en verblijfskosten en alle overige kosten zijn voor eigen rekening van de deelnemer.

 

Verblijf

Om interactie tussen deelnemers en uitwisseling van ervaringen mogelijk te maken, heeft het onze uitgesproken voorkeur om met de groep in één hotel te verblijven in de buurt van Stuttgart Airport en de Messe. Vanaf dit hotel worden de transfers naar de Motek en het bedrijfsbezoek aangeboden. InnovationQuarter verzorgt de toegangskaarten tot de beurs.

 

Covid-19

In verband met de COVID-19-ontwikkelingen bestaat er een risico dat de beursbezoek niet plaats kan vinden op de genoemde datum. Mocht dit het geval zijn, dan brengen wij u zo spoedig mogelijk op de hoogte.

Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. InnovationQuarter en SMITZH zijn niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.

Vragen?

Marit Kuypers
Projectmanager Internationalisering High Tech
+31 6 12228533

Gegevens

Begin:
5 oktober 2021
Einde:
7 oktober 2021
Categorie: