menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

AI Scientific Day

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

AI Scientific Day

30 november @ 10:00 - 16:30

Op dinsdag 30 november a.s. van 10.00-16.30 uur staat, tijdens de Scientific Day in Novio Tech Campus Nijmegen, Artificial Intelligence in de spotlight. De bijeenkomst focust met name op de hardware aspecten van AI; denk hierbij onder andere aan materialen, sensoren, architectuur en nieuwe apparaten. Daarnaast is ook aandacht voor de software touch van AI. Tijdens het event ontmoet de wetenschap het bedrijfsleven en vice versa.

Met inspirerende sessies over AI, de toekomstvisie met oog voor nieuwe onderzoeken, toepassingen en innovaties. Omlijst met ‘Real-Life-Tech-Talks’ uit het hart van het bedrijfsleven op gebied van health, automotive & agriculture. Kom in contact met andere ecosystemen en ontdek een scala aan mogelijkheden.

Sprekers 

Dagvoorzitter van dit event is Charles Smit, vice voorzitter van de vereniging High Tech NL & General Counsel Nexperia. Gedurende de AI Scientific Day zijn er presentaties van de volgende sprekers:

·       Kees van der Klauw | Manager Nederlandse AI Coalition (NLAIC)

·       Vianney Koelman | Professor Applied Physics, Technische Universiteit Eindhoven

·       Heike Riel | IBM Fellow, Executive Director IBM Research Frontiers Institute, Director IoT Technology & Solutions

·       Stefan Leijnen | Professor in Artificial Intelligence, Universiteit Utrecht

·       Bram van Ginneken | Professor of Medical Image Analysis, Radboud Universiteit Medisch Centrum

·       Joep Stokkermans | Innovatie Manager, Nexperia

·       Richard Vialle | COO & oprichter Kind Technologies

 

De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod:

·       Waar staat AI vandaag & wat is de toekomstvisie?

·       De toegevoegde waarde van de Nederlandse universiteiten

·       Voorbeelden door en voor het bedrijfsleven met hedendaagse AI-toepassingen in  de gezondheids-, automotive -en agrarische sector

 

Programma

Tijdens het inspirerende programma vertellen deze sprekers op informele wijze over kunstmatige intelligentie en hardware toepassingen, de ambities & kansen, de mogelijkheden, samenwerkingsverbanden en nog veel meer.

 

Aanmelden & registreren

Deelname aan de AI Scientific Day is gratis, mits u zich registreert via de website.

De bevestiging van de registratie ontvangt u per mail. Gedurende de check-in van het fysieke event hanteren wij de RIVM-richtlijnen en scannen voorafgaand uw QR-registratiecode.

Wij verwelkomen u graag dinsdag 30 november a.s. van 10.00-16.30 uur op de AI Scientific Day, Novio Tech Campus, Transistorweg 7N, 6534 AD Nijmegen in Nijmegen. De inloop is vanaf 09.30 uur.

Gegevens

Datum:
30 november
Tijd:
10:00 - 16:30
Categorie:

Locatie

https://noviotechcampus.com/
Nijmegen,
Site:
https://noviotechcampus.com/

Organisator

High Tech NL