menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Deelnemer in de HI-light: UC360

 

In de rubriek ‘Deelnemer in de HI-light’ belichten wij een van onze deelnemers. Het doel is dat u meer te weten komt over de verschillende hightech bedrijven in West-Nederland, die zijn aangesloten bij HI. Deze maand is dit HI-deelnemer UC360. Wij stelden ze een aantal vragen:

 

Hoe zouden jullie jezelf omschrijven?

Wij van UC360 zijn VR storytellers. We tillen VR360 video communicatie naar het volgende niveau. De VR “story’s" verwerken wij vervolgens in VR Trainingen, VR onboarding processen, corporate communicatie videos, events, gebouw registraties en nog veel meer.

 

 

Welke innovatie of technologisch product bieden jullie, willen jullie aandacht voor?

Online realistische communicatie op afstand, staat sinds de corona tijd in de spotlight en is voor vele bedrijven van cruciaal belang. VR360 video communicatie, een relatief nieuw medium, vervult hierin een belangrijke rol. Met onze ervaring en technische hardware oplossingen zijn er geen grenzen van wat er geregistreerd kan worden. UC360 werkt met bewegende dynamische beelden en geen ‘saaie' stilstaande 360 videobeelden. Om realistische bewegende “walk of fly through” beelden te creëren gebruiken we 360 cable cars, 360 drones en UC360 (‘s wereld eerste) VR Robot “E.T.”.

 

Waarom zijn jullie deelnemer geworden van HI?

Eigenlijk om verschillende redenen:

  • UC360 zet zich in om bedrijven te helpen met hun online communicatie en vertaald dit in een 360 Virtuele wereld. Alle nieuw ontwikkelingen, techniek en innovaties van alle Hi-deelnemers vergt naar de buitenwereld een juiste en duidelijke communicatie overdracht, trainingen en/of opleidingen. We helpen graag met advies en/of onze dienst.
  • Sinds Januari 2020 werken we aan een nieuw en nog niet bestaand XR platform. Het belooft heel wat te worden en wegens de corona situatie is ontwikkelsnelheid van belang. Om dit te realiseren zoeken we investeerders. Deze hopen we via jullie acces-to-capital-events te mogen ontmoeten.
  • Als koploper op het gebied van VR communicatie werken wij constant met de nieuwste technologieën. Daarom zijn de juiste contacten en samenwerkingen voor ons van belang.

 

 

Wat kunnen jullie betekenen voor ander HI-deelnemers?

We delen graag onze kennis en vooral ons netwerk.

 

Met welke HI deelnemers zouden jullie willen samenwerken?

 

Wij zouden graag in contact komen met de gemeente Delft Gouda, Rijswijk, Leiden en Zoetermeer. Maar ook met verschillende hogescholen in deze regio. Verder zoeken wij ook een ingang bij de bedrijven Festo en Huisman.  

 

Wilt u meer weten over UC360?

 

 

Neem voor meer informatie contact op met Henrik Hellman, oprichter van UC360

via: hhellman@uc360.nl of 06-39240300