menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Deelnemer in de HI-light: Koster en Van Kooten

 

In onze nieuwe rubriek ‘Deelnemer in de HI-light’ belichten wij graag een van onze deelnemers. Het doel is dat u meer te weten komt over de verschillende hightech bedrijven in West-Nederland, die zijn aangesloten bij HI. We trappen af met de nieuwste HI-deelnemer Koster en Van Kooten, uit Gouda. Wij stelden ze een aantal vragen:

 

Geef een korte omschrijving van uw organisatie

Koster en Van Kooten is specialist in werving en selectie binnen de Smart industry / Industry 4.0. Wij vinden technisch talent voor vaste vacatures en tijdelijke projecten.

 

Welke innovatie of technologisch product bieden jullie, of willen jullie aandacht voor?

Wij willen een positieve bijdrage leveren aan de digitale transformatie in de productie omgeving en de duurzame inzet van productiemiddelen en mensen in het bijzonder.

 

Waarom zijn jullie deelnemer geworden van HI?

Wij worden gedreven door samenwerking en willen graag een bijdrage leveren aan de innovatie in onze regio. De ‘war on talent’ is zeker in onze regio een harde strijd. En door daar onze inzichten en kennis te delen, hopen wij dat de deelnemers van HI er hun voordeel mee kunnen doen.

 

Wat kunnen jullie betekenen voor ander HI deelnemers?

Wij zijn niet gespecialiseerd in een product of innovatie, maar kunnen onze toegevoegde waarde bieden door kennis te delen op het gebied van recruitment. Zowel Jan Koster als Niels van Kooten hebben beide meer dan 10 jaar ervaring in recruitment binnen de techniek. Zowel aan de bureauzijde als ook in de corporate omgeving. We kennen de vraagstukken binnen de markt en weten zeker waar de uitdagingen liggen. Daar kunnen wij bij helpen.

 

Met welke HI deelnemers zouden jullie willen samenwerken?

Dat staat voor ons open. We hebben niet specifiek een wens met betrekking tot bepaalde deelnemers binnen HI. Uiteraard denken wij dat we met onze dienstverlening een positieve bijdrage kunnen leveren voor elke deelnemer met een vraag op het gebied van recruitment.

 

 

Wilt u meer weten over Koster en Van Kooten?

Kijk op de website, of neem contact op met Niels van Kooten, Co-Founder – Recruiter via: niels@kosterenvankooten.nl of 06-41 370 778