menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Blogs 4-5-6-7-8-9 over ontwikkelingen ActieAgenda

Anton Duisterwinkel, Business Developer bij InnovationQuarter en bestuurslid van HI, schrijft deze maanden negen blogs over de ontwikkelingen rond de ActieAgenda Technologische Industrie Zuid-Holland. Wij delen hier nummer 4, 5, 6, 7, 8  en 9 van deze serie blogs.

 

Blog 4: algemene inzichten over innovatie specifiek maken  

Hoog tijd om de algemene inzichten over innovatie uit de vorige blogs specifiek te maken voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland. Wat zijn de sterktes die we kunnen benutten en welke zwaktes moeten we aanpakken in onze regio om innovatie verder te stimuleren?

Lees hier: blog 4 door AD_ActieAgenda ZH

 

Blog 5: Trends, kansen en bedreigingen bij innovatie

Klassieke vragen bij innovatie: welke trends en kansen zie je? Wat zijn de bedreigingen voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland? We zijn benieuwd of u dezelfde kansen en bedreigingen ziet als de geïnterviewde ondernemers.

Lees hier: blog 5 AD_ActieAgenda ZH

 

Blog 6: Welke technologieën  Innovatie stimuleren in Zuid-Holland?

Waar kan Zuid-Holland kansen grijpen in concurrentie met de wereldtop? Op welke technologieën staan we zo sterk dat we ons kunnen meten met de wereldtop? En hoe maken we dan optimaal gebruik van die positie? Daar gaat deze zesde blog over.

Lees hier: blog 6 AD_ActieAgenda ZH

 

Blog 7: De coronacrisis heeft flinke gevolgen voor de economie.

De Technologische Industrie zijn de directe gevolgen erg wisselend maar op langere termijn valt te verwachten dat alle bedrijven er last van krijgen. Wat betekent dat voor alle bespiegelingen tot nu toe?

Lees hier:  Blog Anton Duisterwinkel_ActieAgenda_7

 

Lees hier blog nummer 8:  Blog Anton Duisterwinkel_ActieAgenda_8

Lees hier blog nummer 9: blog_9_AD_ActieAgenda_ZH

 

Lees ook dit nieuws: Zuid-Hollandse partners geven startschot voor ActieAgenda Technologische Industrie

De technologische industrie in Zuid-Holland heeft veel potentie. Om die potentie waar te maken gaan tientallen ondernemers, onderzoekers en andere belanghebbenden een ActieAgenda uitwerken. Dat was de conclusie tijdens de Regionale Online Executive Meeting (ROEM) voor de technologische industrie in Zuid-Holland die plaatsvond op dinsdag 23 juni. Op de bijeenkomst werden de resultaten van een omvangrijk onderzoek naar de Zuid-Hollandse technologische industrie gepresenteerd. De onderzoeksresultaten en de discussie daarover vormen de basis voor de ontwikkeling van een ActieAgenda voor de Zuid-Hollandse technologische industrie. Lees hier meer.

 

 

Lees hier de eerste drie blogs van Anton Duisterwinkel terug.

 

Denkt en doet u mee? Uw reacties en aanvullingen op deze blog zijn welkom bij Anton Duisterwinkel. Hij neemt deze reacties mee in de verdere uitwerking tot de ActieAgenda.