menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Veel bedrijven met groeipotentie


 

 

Zoals eerder gezegd: geen provincie in Nederland waar meer technologische bedrijven zijn dan in Zuid-Holland. Maar in totale omzet en aantal werknemers zijn Noord-Holland en Noord-Brabant net iets groter. Conclusie: in Zuid-Holland zijn er veel kleine mkb-bedrijven. Enerzijds zijn dat zeer kleine bedrijven en ZZP’ers. Dat lijken vooral ICT-bedrijven te zijn. Anderzijds kent Zuid-Holland relatief veel bedrijven met 50-100 werknemers. Dat zijn vaak bedrijven die een solide plaats op de markt hebben. Een deel ervan heeft de potentie flink door te groeien.

 

 

 

Presentatie concept ActieAgenda

Veel bedrijven stimuleren om telkens wat te groeien, dat is een belangrijke doelstelling van de ActieAgenda voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland. Het concept presenteren we maandag 1 februari 2021, 15-18 uur tijdens ROEM-II. Reserveer de datum alvast en praat dan mee over de toekomst van de TI in Zuid-Holland.

 

De ActieAgenda wordt opgesteld door tientallen bedrijven en belanghebbenden in Zuid-Holland en is een initiatief van EBZ, HI en InnovationQuarter.