menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Terugblik Prof meets CTO – thema: AI

De “Prof meets CTO” bijeenkomst van dinsdag 23 oktober, ging over wat Artificial Intelligence (AI) voor jou bedrijf kan betekenen. De zes sprekers lichtten middels Pecha Pucha presentaties een tip van sluier van wat er met AI mogelijk is, wat er al gedaan wordt en wat er nog aankomt. Met de aanwezigheid van veertig enthousiaste bezoekers, kijken we terug op een succesvolle meet-up.

 

Een greep uit de onderwerpen die langskwamen:

  • De huidige stand van AI bij Lely Industries en de vele toepassingen waar zij aan werken.
  • De ontwikkeling van AI technieken aan de TU Delft op gebied van CAD, engineering, beslissingssystemen en robotisering.
  • Waar je vandaag mee kan beginnen, zoals het predictive maintenance platform as-a-service van Dutch Analytics en de projecten bij RoboHouse.

De bezoekers gaven aan in korte tijd veel informatie te hebben gekregen. De behoefte achteraf was om in de toekomst specifieker op de toepassingen van AI in te gaan. Voor ons een mooie aanleiding voor een volgende “Prof meets CTO” over dit onderwerp!

We zijn benieuwd waar jij nog graag eens met het HI netwerk over in gesprek wil gaan. Laat het ons weten via info@hollandinstrumentation.nl

 

Graag tot de volgende meet-up!