menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Partner in de HI-light: Cematec Engineering

In de rubriek ‘Partner in de HI-light’ belichten wij een van onze partners. Het doel is dat u meer te weten komt over de verschillende hightech bedrijven in West-Nederland, die zijn aangesloten bij HI. Deze maand is dit HI-partner Cematec Engineering. Wij stelden een aantal vragen aan Richard Thompson, Cematec’s Managing Director.

 

Hoe zouden jullie jezelf omschrijven?

“Cematec Engineering is een internationaal ingenieurs- en adviesbureau met haar wortels in Roosendaal.

Cematec Engineering wil de wensen en eisen van haar opdrachtgevers vertalen in professionele en -indien nodig- innovatieve oplossingen. Wij richten ons op een prettige en duurzame relatie met al onze opdrachtgevers; in eerste plaats op basis van wederzijds respect en vertrouwen. Een sterke focus op de inhoudelijke kwaliteit en een flexibele houding biedt ons een solide inzicht in de problematiek van onze opdrachtgevers.

Door onze jarenlange ervaring en sterke competenties in de vakgebieden Machine Development, Special Equipment, Piping en Rail kunnen wij full-service oplossingen binnen de technische dienstverlening aanbieden. Daarmee leveren wij een essentiële bijdrage aan het succes van onze opdrachtgevers.

Eén van onze USP’s zijn onze medewerkers. Door actieve inzet op competenties en talenten weten wij kennis te borgen binnen onze organisatie. Hiermee kunnen wij onze klanten de meest efficiënte oplossing bieden.”

 

Welke innovatie of technologisch product bieden jullie, willen jullie aandacht voor?

“Kijkende naar de sterk aan verandering onderhevige markt zien wij het belang van mechatronische en robotica toepassingen. Door onze kennisopbouw en ervaring op deze gebieden, onze kennis van highspeed productielijnen en semicon worden klant specifieke oplossingen out of the box aangedragen met oog voor ‘total cost of ownership’.

De kracht van Cematec is om in de huid van de klant te kruipen en hun beweegredenen te vertalen naar een oplossing.

Cematec heeft zich de laatste jaren getransformeerd van capaciteitsleverancier naar een bedrijf dat totaal oplossingen kan aanbieden.”

 

Waarom zijn jullie partner van HI?

“Wij nemen deel aan Holland Instrumentation omdat wij ons Hightech netwerk in West Nederland willen uitbreiden en onze kennis willen delen met dit professionele platform. Daarnaast zoeken wij uitdagende partnerschappen om samen nieuwe technische en zakelijke successen te bereiken. We kijken uit naar uw kennismaking!”

 

Wat kunnen jullie betekenen voor ander HI-partners?

“Onze kennis delen en toepassen op het gebied van mechanica, mechatronica en robotica.”

 

Met welke HI partners zouden jullie willen samenwerken?

“Niet specifiek een aantal bedrijven maar wij willen van toegevoegde waarde zijn voor het gehele HI-partnernetwerk.”

 

Wilt u meer weten over Cematec Engineering?

Venneveld 2, 4705 RR Roosendaal

Contactpersoon is Richard Thompson

Hij is te bereiken per mail via: richard.thompson@cematec.nl

of telefonisch via: 06-51 31 51 54

 

Wilt u ook eens uw bedrijf belichten in de HI-light? Neem dan contact op met Delia Wind via info@hollandinstrumentation.nl