menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI-nieuwsbrief maart 2020

 

HI-Nieuwsbrief | maart 2020

 

Hoe houden we bedrijven gezond in de coronacrisis?

Zal ons bedrijf de crisis overleven? Welke kansen geeft de crisis? Zomaar twee vragen die langskwamen in de HI-online bijeenkomst over de coronacrisis, dinsdag 24 maart, waar maar liefst 23 mensen actief aan deelnamen. Veel deelnemers gaven aan graag een vervolg te zien voor deze digitale HI-bijeenkomst. Let daarom op uw e-mail of onze LinkedIn pagina. Kijk voor de hele terugblik op: https://bit.ly/2y3ThQg 
 
 
 
In verband met het coronavirus heeft het bestuur half maart besloten om ZIE 2020 te verplaatsen naar dinsdag 15 september 2020.
Het mooie ZIE-programma met het thema ‘Mensgerichte Technologie in Harmonie’ bieden we dan opnieuw aan. We hopen dan ook dat u uw aanmelding opnieuw bevestigt. U kunt zich hier aanmelden voor ZIE2020. Wij danken u voor uw begrip en hopen u op dinsdag 15 september 2020 te mogen verwelkomen in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.
 
KVK Coronaloket

KVK Coronaloket

De impact van de verscherpte maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus is groot voor het Nederlandse bedrijfsleven. De overheid heeft inmiddels een uitgebreid maatregelenpakket aangekondigd.
Bij het KVK Coronaloket kunt u terecht voor uw ondernemersvragen. Het KVK Coronaloket is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur via telefoonnummer: 0800 – 2117.

 
Anton Duisterwinkel

Blog: Coronakoorts en inkoopbeleid

Vorige week sprak Anton Duisterwinkel een ondernemer uit de regio Leiden die ‘zodra het coronavirus in het nieuws kwam’ alle bestellingen van onderdelen uit China heeft opgeschort, en in Europa alternatieven vond. Ook heeft hij zijn inkoopbeleid aangepast, vanaf nu wordt minstens 20% in Europa besteld. Andere ondernemers reageren een stuk laconieker op de virusuitbraak. Maakt het eigenlijk uit waar je je onderdelen inkoopt als het coronavirus een wereldwijde epidemie veroorzaakt? Lees hier zijn blog.   
 

Volgt u HI al op LinkedIn? 

Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van nieuws en de HI-bijeenkomsten zoals bijvoorbeeld de HI-tea, Prof Meets CTO, bedrijfsbezoeken van YIN (Young Instrumentation Network), of nu tijdens de coronacrisis de online bijeenkomsten. Ga naar: www.linkedin.com/company/holland-instrumentation/ en klik op de button 'volgen'. Tag ons in uw berichten zodat wij uw nieuws of bijeenkomst kunnen delen binnen hét hightech netwerk van West-Nederland!

 

AGENDA

 
 
 

23-24 april | Delft
RoboCrops 2020


13-17 juli | Hannover
Bezoek Hannover Messe

15 september | Dordrecht 
HI jaarevent ZIE 2020

Duitsland

NIEUWS VAN ONZE DEELNEMERS

 

De activiteiten van HI worden mede mogelijk gemaakt door steun van de provincie Zuid-Holland.