menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Met succesvolle scale-ups ruimte om omzet TI te verdubbelen

Het aantal bedrijven in de Technologische Industrie (TI) in Zuid-Holland is groter en groeit harder dan in alle andere Nederlandse provincies. De regio Delft is volgens de Universiteit Utrecht de meest ondernemende stad van Nederland (2018). TU Delft, TNO en YES!Delft (wereldwijd de op-een-na succesvolste incubator voor tech-bedrijven) vormen samen een ware start-up-fabriek. Dat leidt tot een snel groeiend aantal scale-ups (ECE, 2019), met name in agri/food en hightech.

 

 

Met zoveel ondernemerschap is het een realistische ambitie om de omzet van de TI in Zuid-Holland in 2030 te verdubbelen tot 50 miljard euro per jaar. Daarvoor bouwen we een ActieAgenda voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland. Het concept presenteren we maandag 1 februari van 15-18 uur tijdens ROEM-II. Reserveer de datum alvast en praat dan mee over de toekomst van de TI in Zuid-Holland.

 

 

 

De ActieAgenda wordt opgesteld door tientallen bedrijven en belanghebbenden in Zuid-Holland en is een initiatief van EBZ, HI en InnovationQuarter.