menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI-Nieuwsbrief | september 2019

HI-Nieuwsbrief | september 2019

 

Na een heerlijke zomer is de bedrijvigheid in de regio West-Nederland weer in volle sterkte toegenomen. Dit zorgt voor veel activiteiten en evenementen waar wij u graag over informeren. Zo organiseert HI op 29 oktober i.s.m. Systems Navigator, Airborne CA en Siemens weer een interessante HI-tea met als thema: 'Digital Twin: What is it and what can it do for your company'. Lees meer op de agenda van onze website.

 

 

Augmented Reality: Handmatig assembleren met minder fouten

SMITZH bevordert industriële toepassingen van slimme maaktechnologie in onze regio. Deze keer aandacht voor de pilot die Boers & Co en TNO samen doen. Zij onderzoeken wat AR-ondersteuning betekent bij het handmatig assembleren van productonderdelen. 
 
 
 
 

Zuid-Holland: "investeer in excellente randvoorwaarden voor innovatie"

Zuid-Holland roept het kabinet op om vol te investeren in innovatie en om excellente randvoorwaarden te bieden aan onderzoekers en ondernemers. Jan Kees de Jager en Jaap Smit brachten dit appèl over aan staatssecretaris Mona Keijzer tijdens de presentatie van de gezamenlijke visie: ‘Van investeren in Zuid-Holland plukt Nederland de vruchten’. 
 
 
 
Korting HI-deelnemers bij Optics Weeks 
DSPE organiseert in Eindhoven de 4e editie van de Optics Week. Vier dagen lang wordt u geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op het gebied van optica en optomechanica. Op 30 september is de ‘DSPE Optics and Optomechanics Symposium & Fair’ en van 1 t/m 3 oktober de 3-daagse cursus 'Optomechanical System Design'. HI-deelnemers krijgen korting bij deelname.
 

 

AGENDA

 

NIEUWS VAN ONZE DEELNEMERS

 

 

 

De activiteiten van HI worden mede mogelijk gemaakt door steun
van de provincie Zuid-Holland.