menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI NIEUWSBRIEF – oktober 2019

Per 1 oktober is Delia Wind aangesteld als Project Manager bij HI (Holland Instrumentation). Delia gaat zich inzetten om de organisatie verder te professionaliseren en zo groei te realiseren.

Delia Wind: “Als wiskundige en tijdens mijn IT-carrière bij Shell, heb ik ontdekt dat je techniek niet los kan zien van de mens: technologische innovaties kunnen niet zonder organisatieveranderingen en daarmee veranderingen van mensen. Om daar een rol in te spelen spreekt mij enorm aan. Daarom lijkt het me erg leuk om hét hightech platform van West-Nederland te versterken door events te organiseren die bedrijven met elkaar in contact brengen waardoor partnerships kunnen ontstaan. Delia gaat zich inzetten voor een verdere professionalisering van de organisatie en om HI meer bekendheid te geven. “Mijn eerste focus is het jaarlijkse ZIE evenement dat wij in op 31 maart 2020, in de Duurzaamheidsfabriek organiseren. In mijn eerste weken bij HI heb ik al een aantal bedrijven bezocht en heb ik al veel gepassioneerde mensen ontmoet. Ik kijk ernaar uit in de nabije toekomst ook met u kennis te maken!”

 

 

Gezocht: nieuwe leden activiteitenwerkgroep HI

HI is op zoek naar nieuwe leden voor de Activiteitenwerkgroep. Dit is dè kans om mee te denken over de inhoud van de activiteiten van ons hightech platform! Meer weten? Neem contact op met de voorzitter van deze werkgroep Daan Wortel: dwortel@duurzaamheidsfabriek.nl

 

 

29-10: HI-tea: Digital Twin: What is it and what can it do for your company’

Op dinsdagmiddag 29 oktober organiseert HI in samenwerking met Systems Navigator, Airborne CA en Siemens een HI-tea met als thema: ‘Digital Twin: What is it and what can it do for your company’. Hiervoor is HI te gast bij Airborne in Den Haag. Lees hier meer.

 

 

SAVE THE DATE: ZIE 2020 – dinsdag 31 maart in Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

ZIE 2020 staat komend jaar in het teken van mensgerichte technologie. Zet dinsdag 31 maart 2020 alvast in uw agenda en houdt uw mail in de gaten voor meer informatie. Ook informeren wij u over de inhoud van het programma via deze nieuwsbrief en onze website.

 

 

SMITZH gaat verder

Met meer dan tien kiemprojecten, honderden bedrijven die in actie kwamen rondom slimme maaktechnologie, drie fraaie demonstratieprojecten en nog veel meer, mag het huidige SMITZH-programma een succes worden genoemd. Achter de schermen is daarom door de vier oprichters MRDH, de provincie Zuid-Holland, TNO en InnovationQuarter gewerkt aan een vervolg. Vanaf oktober gaat SMITZH dan ook door. Lees hier wat dat betekent.

 

Agenda van HI

  • 29 okt | HI Tea – 'Digital Twin: What is it and what can it do for your company' i.s.m. 'Systems Navigator' | Delft
  • 31 maart | ZIE 2020 | Duurzaamheidsfabriek Dordrecht

 

 Agenda van onze partners en deelnemers

 

Nieuws van onze deelnemers

 

De activiteiten van HI worden mede mogelijk gemaakt door steun van de provincie Zuid-Holland.