menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI Nieuwsbrief juni 2020

Zuid-Hollandse partners geven startschot voor ActieAgenda Technologische Industrie

 
De technologische industrie in Zuid-Holland heeft veel potentie. Om die potentie waar te maken gaan tientallen ondernemers, onderzoekers en andere belanghebbenden een ActieAgenda uitwerken. Dat was de conclusie tijdens de Regionale Online Executive Meeting (ROEM) voor de technologische industrie in Zuid-Holland die plaatsvond op dinsdag 23 juni. Op de bijeenkomst werden de resultaten van een omvangrijk onderzoek naar de Zuid-Hollandse technologische industrie gepresenteerd. De onderzoeksresultaten en de discussie daarover vormen de basis voor de ontwikkeling van een ActieAgenda voor de Zuid-Hollandse technologische industrie. Lees hier meer: https://bit.ly/2YyuPBe

____________________________

 

 

Deelnemer in de HI-light: Promolding

 
In de rubriek ‘Deelnemer in de HI-light’ belichten wij deze maand Promolding. Het doel is dat u meer te weten komt over de verschillende hightech bedrijven in West-Nederland, die zijn aangesloten bij HI. Wij stelden Promolding's Managing Director Menco Verduin een aantal vragen: Lees het hier.
 
 
_______________________________
 

 

HI online sessie: ‘Sales via online kanalen’

HI organiseert in samenwerking met UC360 en de Sales Improvement Group, op 30 juni tussen 16:00-17:00 uur een online sessie met als thema ‘Sales via online kanalen’. Lees hier meer over deze online sessie: https://bit.ly/2UPVyHl
 

________________________________

 

Binnenkort gaan we vanuit HI aan de slag met het toegankelijk maken van de kennis die aanwezig is binnen onze en andere kennisinstellingen. Waarom dit interessant is voor zowel bedrijven als kennisinstellingen in de regio West-Nederland:
  • Inhoudelijk toelichting geven over lopende onderzoeken.
  • Toepasbaar maken van kennis om de efficiency binnen het bedrijf te verhogen.
  • Vanuit de onderzoeken bedrijven informeren en interesseren voor partnerschappen in de projecten die gelieerd zijn aan de onderzoeken. Samenwerking levert snellere resultaten.
  • Verbindingen maken tussen bedrijven en onderwijsinstellingen om nader kennis te maken voor opdrachten / projecten / stages.
Met deze matching activiteiten werken we aan het zichtbaar maken en activeren van kennisdeling. Zo helpen we partijen bij elkaar te brengen op innovatieve inhoud en activeren het matchmaking tussen de leden met de kennisinstellingen. Het plan is om u zo in korte inhoudelijke sessies mee te nemen in de ontwikkelingen die plaatsvinden. Houdt de HI-nieuwsbrief in de gaten voor meer informatie. 

________________________________

 

Blog 4-5-6-7: ontwikkelingen ActieAgenda Technologische Industrie Zuid-Holland

Anton Duisterwinkel, Business Developer bij InnovationQuarter en bestuurslid van HI, schrijft deze maanden negen blogs over de ontwikkelingen rond de ActieAgenda Technologische Industrie Zuid-Holland. Wij delen hier blog 4-5-6-7.

__________________________________
 

AGENDA HI

30 juni: HI online sessie: ‘Sales via online kanalen’
 
7 juli: Online themasessie: Product-as-a-Service van bezit naar gebruik
 

__________________________________

AGENDA HI-DEELNEMERS

2 juli: Webinar Hoe zet AI uw bedrijf op voorsprong?

3 juli: FME Live Innoveer je uit de crisis

3 juli: iTanks Connectivity Café

 

__________________________________

 

NIEUWS HI-DEELNEMERS

______________________________________________

 
 

Wij verwijzen u graag naar diverse websites waar informatie wordt gegeven voor ondernemers over de verschillende maatregelen rond corona:

 

___________________________

 

Wilt u ook elke maand de nieuwsbrief van HI ontvangen of op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in.  

 

_____________________________

 

De activiteiten van HI worden mede mogelijk gemaakt door steun van de provincie Zuid-Holland.