menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI Nieuwsbrief juli 2020

ZIE 2020: i.v.m. corona nu drie events met extra verdieping op het thema 'Mensgerichte technologie' 

 

Door de ontwikkelingen rond corona heeft HI besloten haar jaarevent ZIE 2020 met het thema ‘Mensgerichte technologie in harmonie’ dit najaar te organiseren op drie verschillende data. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om maximaal 50 personen toe te staan. Daarnaast worden de presentaties live gestreamd via internet. De drie bijeenkomsten worden gehouden op 15 september, 15 oktober en 16 november tussen 14:30 en 18:30 bij de Duurzaamheidsfabriek, een prachtige locatie in het centraal gelegen Dordrecht.

Met gastspreker Deborah NAS, een bekende trendwatcher en futurist. Zij geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis).

 

Met gastspreker Michel van Dartel, lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie.

 

De gastspreker wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Voor het volledige programma, meer info en aanmelden of aanpassen van uw registratie:
https://www.aanmelder.nl/zie2020

____________________________

 

Blog 9: ontwikkelingen ActieAgenda Technologische Industrie Zuid-Holland

 

 

Anton Duisterwinkel, Business Developer bij InnovationQuarter en bestuurslid van HI, schreef afgelopen maanden negen blogs over de ontwikkelingen rond de ActieAgenda Technologische Industrie Zuid-Holland. Lees hier de laatste blog.

 

_______________________________

Wereldwijde marktverkenning; samenwerken & kansen zien in China

 

 

High Tech NL is op zoek naar bedrijven die overwegen om zaken te gaan doen in China en dan specifiek organisaties die een Chinese vestiging van hun eigen bedrijf ambiëren. Onder meer de onbekendheid met de manier van bedrijfsvoering in dat land, veiligheidsaspecten en fiscale wetgeving zijn drempels die wellicht makkelijker te nemen zijn als Nederlandse bedrijven de stap samen nemen! In die marktverkenning biedt High Tech NL, in samenwerking met brancheverenigingen en partners uit de Brainport-regio, een deskundige opmaat. Dankzij de bundeling van krachten, bieden wij een meer dan adviserende rol, om de ambitieuze stap in China te borgen.
Meer weten over hoe en waarmee High Tech NL die helpende hand kan bieden om de juiste deuren te openen? Contact Willem Endhoven, Managing Director High Tech NL

________________________________

 

AGENDA HI

 

15 septemberZIE 2020 | Mensgerichte technologie: de toekomst

6 oktober: Round Table: Cyber Security

15 oktober: ZIE 2020 | Mensgerichte technologie: de invloed op de mens

16 november: ZIE 2020 | Mensgerichte technologie: robotica

 

__________________________________

AGENDA HI-DEELNEMERS

25 oktober: Maker Fair Delft

26 oktober: APPL.AI CONFERENCE 2020

__________________________________

 

NIEUWS HI-DEELNEMERS

 

______________________________________________

Wij verwijzen u graag naar diverse websites waar informatie wordt gegeven voor ondernemers over de verschillende maatregelen rond corona:

___________________________

Wilt u ook elke maand de nieuwsbrief van HI ontvangen of op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in.  

_____________________________

De activiteiten van HI worden mede mogelijk gemaakt door steun van de provincie Zuid-Holland.