menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI Nieuwsbrief december 2020

Lees hier het laatste hightech nieuws van HI en onze partners in de regio West-Nederland! 

Online HI Nieuwjaarsbijeenkomst 

Wij hopen op dinsdag 12 januari tussen 16:00-17:30 uur het glas met u te mogen heffen op een gezond en succesvol 2021! U kunt zich tot 3 januari inschrijven voor de online HI Nieuwjaarsbijeenkomst. Kijk hier voor voor het hele programma en inschrijven: https://lnkd.in/gsApwTQ

ActieAgenda blog: Technologische Industrie groeiparel Zuid-Holland

Lees hier de nieuwe blog van de ActieAgenda. De ActieAgenda wordt opgesteld door tientallen bedrijven en belanghebbenden in Zuid-Holland en is een initiatief van EBZ, HI en InnovationQuarter. Het is onze ambitie om de omzet van de TI in Zuid-Holland in 2030 te verdubbelen tot 50 miljard euro per jaar. Daarvoor bouwen we een ActieAgenda voor de Technologische Industrie in Zuid-Holland.
Het concept wordt maandag 1 februari van 15-18 uur tijdens ROEM-II besproken. Reserveer de datum alvast en praat dan mee over de toekomst van de TI in Zuid-Holland. 

Groeiagenda Zuid-Holland – Maakindustrie

De Groeiagenda Zuid-Holland is een ambitieuze actie- en investeringsagenda, op basis waarvan sleutelspelers in Zuid-Holland substantieel gaan investeren in kennis en innovatie; de maakindustrie; energie-infrastructuur; bereikbaarheid; en human capital. Het volledige plan, met onderbouwing en doorrekening wordt begin 2021 gelanceerd. Bekijk hier de Groeiagenda Zuid-Holland in 1,5 minuut!

Praat mee over toekomst Zuid-Hollandse maakindustrie

Praat mee over de toekomst van de Zuid-Hollandse maakindustrie tijdens ROEM-II, maandag 1 februari 15-18 uur, on-line en interactief. We dagen u als ondernemers, onderzoeker, onderwijs- en overheidsvertegenwoordigers om onze plannen voor de technologische industrie (maakindustrie en haar toeleveranciers) kritisch te bekijken. En om aan te sluiten bij plannen en ontwikkelingen die u passen. Kijk hier voor meer informatie en aanmelden. 
 

Partner in de HI-light: INFOSTART

In onze rubriek ‘Partner in de HI-light’ interviewen we een van onze partners. Deze maand is dit INFOSTART, samenwerkingsverband tussen Science [&] Technology en de ondernemer Oswin Kerkhof. Lees hier de hele HI Light.

AGENDA HI

AGENDA HI-PARTNERS

20 januari

Impact 2021

 

NIEUWS HI-DEELNEMERS

 

Wij verwijzen u graag naar diverse websites waar informatie wordt gegeven voor ondernemers over de verschillende maatregelen rond corona:

FME COVID-19 informatiepunt

VNO-NCW

KVK Coronaloket

Rijksoverheid