menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI Nieuwsbrief augustus 2021

Lees het laatste hightech nieuws uit West-Nederland in de HI-Nieuwsbrief  van augustus 2021.  

Heeft u zich al ingeschreven voor hét jaarevent van de hightech industrie in West-Nederland?

 
Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘HI-tech@work – laat digitalisering voor u werken’. De middag staat in het teken van verregaande digitalisering in uw bedrijf en het begeleiden van uw medewerkers daarin. We gaan met u in dialoog over de voor- en de nadelen van digitalisering in uw productontwikkeling, de toeleverketen, productie en administratie. Met deze kennis kunt u reeds ingezette stappen in uw eigen bedrijf verder optimaliseren, of juist tot een beter overwogen keuze komen voor investeringen.
De dagvoorzitter en keynotespeaker is ‘InnovatieAmbassadeur en TrendStrateeg’ Lieke Lamb
 

Break-out sessies

In het programma van ZIE 2021 worden vier parallelle break-out sesssies georganiseerd. Selecteer uw favoriete break-out sessie bij aanmelding.
 

– Rapid Prototyping – Festo

– Flexibele productieketens

– Efficiency halen uit productiedata – SMITZH

– Cybersecurity, hoe maakt u de juiste afweging tussen risico en investeringen? 

ZIE 2021 wordt dit jaar op dinsdag 28 september, tussen 13:00-17:00 uur gehouden bij Festo in Delft. Vanzelfsprekend met inachtneming van de RIVM-richtlijnen rond corona. 

Kijk hier voor het hele programma en aanmelden

 

Partner in de HI-light: Cematec Engineering

In de rubriek ‘Partner in de HI-light’ belichten wij een van onze partners. Het doel is dat u meer te weten komt over de verschillende hightech bedrijven in West-Nederland, die zijn aangesloten bij HI. Deze maand is dit HI-partner Cematec Engineering. Wij stelden een aantal vragen aan Richard Thompson, Cematec’s Managing Director.
 
Lees het op onze website: https://bit.ly/38c8g9v
 

Collectief beursbezoek Motek

InnovationQuarter organiseert op 5 t/m 7 oktober een bezoek aan de internationale beurs Motek in Stuttgart. Motek is hét toonaangevende evenement op het gebied van automatisering van de gehele productieprocesketen. Motek is de enige beurs die zich richt op machinebouw, automatisering en op de presentatie van gehele procesketens. Op 28 september tussen 9:00 en 10:00 uur is er een online informatiesessie. Kijk hier voor meer informatie.

AGENDA HI

28 september

ZIE 2021