menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI Nieuwsbrief augustus 2020

Nieuwe HI-deelnemer: gemeente Schiedam

"De gemeente Schiedam neemt deel aan Holland Instrumentation, omdat wij als gemeente actief inzetten op samenwerking in coalities en netwerken, met als doel het stimuleren van economische groei en werkgelegenheid voor onze inwoners. De Gemeente Schiedam is ook onderdeel van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag." Meer weten? Kijk op de HI-website.

_____________________

 

 ZIE 2020: i.v.m. corona nu drie events met extra verdieping op het thema 'Mensgerichte technologie'

 

Door de ontwikkelingen rond corona heeft HI besloten haar jaarevent ZIE 2020 met het thema ‘Mensgerichte technologie in harmonie’ dit najaar te organiseren op drie verschillende data. Om de veiligheid van de aanwezigen te garanderen is besloten om maximaal 50 personen toe te staan. Daarnaast worden de presentaties live gestreamd via internet. De drie bijeenkomsten worden gehouden op 15 september, 15 oktober en 16 november tussen 14:30 en 18:30 bij de Duurzaamheidsfabriek, een prachtige locatie in het centraal gelegen Dordrecht.

Met gastspreker Deborah NAS, een bekende trendwatcher en futurist. Zij geeft een doorkijkje in de toekomst op een wereld met mensgerichte technologie op de werkvloer (en thuis).

 

Met gastspreker Michel van Dartel, lector Mensgericht Creëren aan de Avans Hogeschool. Hij levert als psycholoog interessante inzichten in de maatschappelijke impact van technologie.

 

De gastspreker wordt binnenkort bekend gemaakt. De themasessie die dag wordt verzorgd door Festo / Robohouse / TNO: thema robotisering.

 

Voor het volledige programma, meer info en aanmelden of aanpassen van uw registratie:
https://www.aanmelder.nl/zie2020

____________________________

Vraag kosteloos een ontwikkeladvies aan

 

Door de coronacrisis verandert de economie namelijk fors. Werk wordt vaker digitaal uitgevoerd, er komen nieuwe banen bij en tegelijkertijd zijn er banen die verdwijnen. Het kabinet wil mensen helpen om zich aan te passen aan die nieuwe realiteit. Alle werkenden en werkzoekenden in Nederland kunnen vanaf 1 augustus, kosteloos een ontwikkeladvies aanvragen bij een gekwalificeerd loopbaanadviseur. Daarmee krijgen mensen zicht op de mogelijkheden die er voor hen zijn op de huidige arbeidsmarkt. Is het nodig om je bij te scholen, liggen er voor jou kansen in een andere sector of zit je goed op je plek? Dat zijn vragen waar de loopbaanadviseur mee kan helpen. Lees hier meer: https://bit.ly/3hviOUp 

________________________________

Online Mechatronics Event

 

HI (Holland Instrumentation) and the municipality of Schiedam invite you to join our online Mechatronics Event on 23 September from 11.00 – 12.30 hr. During this event you will connect with other CEO’s from companies in the mechatronics sector and expand your network. Schiedam is a town with a strong motivation to contribute to a more circular, digital, carbon neutral and inclusive economy. They are proud to bring entrepreneurs such as yourself together with a striking and sparkling program, the Mechatronics Event.

 

___________________________

 

AGENDA HI

 

15 septemberZIE 2020 | Mensgerichte technologie: de toekomst

23 september: Online Mechatronics Event

6 oktober: Round Table: Cyber Security

15 oktober: ZIE 2020 | Mensgerichte technologie: de invloed op de mens

29 oktober: Round Table: Cyber Security

16 november: ZIE 2020 | Mensgerichte technologie: robotica

 

__________________________________

AGENDA HI-DEELNEMERS

25 oktober: Maker Fair Delft

26 oktober: APPL.AI CONFERENCE 2020

__________________________________

NIEUWS HI-DEELNEMERS

______________________________________________

Wij verwijzen u graag naar diverse websites waar informatie wordt gegeven voor ondernemers over de verschillende maatregelen rond corona:

___________________________

Wilt u ook elke maand de nieuwsbrief van HI ontvangen of op de hoogte blijven van onze activiteiten? Schrijft u zich dan hier in.  

_____________________________

De activiteiten van HI worden mede mogelijk gemaakt door steun van de provincie Zuid-Holland.