menu-close

LinkedinTwitterFacebook

HI Nieuwsbrief april 2021

Save the date: ZIE 2021

Zet 28 september alvast in uw agenda, want op die datum is het weer tijd voor ons jaarcongres ZIE. Het thema van deze ZIE is ‘HI-tech@work. Laat digitalisering voor u werken’. Dit jaar zijn we te gast bij Festo in Delft. Tijdens ZIE 2021 kunt u kennismaken en ervaringen uitwisselen met andere bedrijven, onderwijsinstellingen en onderzoeksorganisaties. Wij zijn al druk bezig met de invulling van het programma en zorgen ook dit jaar weer voor boeiende sprekers, interessante break-out sessies en een bedrijvenmarkt. Zodra er meer bekend is sturen wij u alle informatie. Maar blok nu alvast dinsdagmiddag 28 september in uw agenda!

Een terugblik op de HI Speedtrack van 20 april

 
In de tweede speedtrack over sensoren op 20 april, nam Rufus Fraanje, Hoofddocent van De Haagse Hogeschool ons mee in een heel arsenaal van praktijk-gerichte voorbeelden van inzetbaarheid van multi-sensor systemen.  Lees hier de terugblik.

In de HI-light: gemeente Schiedam

In onze rubriek ‘Partner in de HI-light’ interviewen we een van onze partners. Deze maand is dit de gemeente Schiedam. Het woord is aan wethouder Marcel Houtkamp: https://bit.ly/3tVLfkx

Online Workshop: Partner Search Platform
 

Op 1 februari is de ActieAgenda voor de Technologische Industrie besproken. Daarbij is onder meer de interesse gepeild voor een digitaal platform of zoekmachine voor bedrijven. De respons op dit idee was positief en een aantal deelnemers aan de anonieme enquete heeft aangegeven hier ook over mee te willen denken. HI organiseert daarom in samenwerking met Berenschot en INFOSTART op 27 mei tussen 14-16:00 uur de online workshop: Partner Search Platform. U kunt zich hier inschrijven

Welkom nieuwe HI-partner: Hatenboer-Water

 

Welkom voor onze nieuwste HI-partner: Hartenboer-Water. Het is een full service partner en specialisten in waterbehandeling sinds 1906. De private organisatie is een internationaal vooraanstaande partner voor het complete waterbehandelingsproces. Lees hier meer. 

HI Talent | 26 mei | 15:30-17:00 uur

HI Talent richt zich op relatiebouw tussen opleidingen en bedrijven. We richten ons op het niveau van opleidingsdirecteuren, -coördinatoren aan de ene kant, en leidinggevenden en HR vanuit bedrijven aan de andere kant. Een aantal MBO en HBO opleidingen zal zichzelf in korte pitches presenteren, en een vraag neerleggen als uitnodiging en katalysator voor vervolggesprek en deelname vanuit bedrijven. Daar willen we direct in het event op 26 mei mee beginnen in breakout sessies, We hopen op een vervolg na het event. Lees hier meer.

AGENDA HI

AGENDA HI PARTNERS

NIEUWS HI-DEELNEMERS