menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

ZIE 2021

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

ZIE 2021

28 september 2021 @ 12:30 - 17:00

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘HI-tech@work – laat digitalisering voor u werken’. De dag staat in het teken van verregaande digitalisering in uw bedrijf en het begeleiden van uw medewerkers daarin. We gaan met u in dialoog over de voor- en de nadelen van digitalisering in uw productontwikkeling, de toeleverketen, productie en administratie.  Met deze kennis kunt u reeds ingezette stappen in uw eigen bedrijf verder optimaliseren, of juist tot een beter overwogen keuze komen voor investeringen.

ZIE 2021 wordt dit jaar op dinsdag 28 september gehouden bij Festo in Delft, één van onze HI-partners en een gerenommeerd internationaal bedrijf voor productieautomatisering. Het programma van ZIE 2021 begint om 13:00 en wordt om 17:00 uur afgesloten met een netwerkborrel. Vanzelfsprekend met inachtneming van de RIVM-richtlijnen rond corona.

Kijk hier voor het hele programma. U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor ZIE 2021.

 

 

Keynote door InnovatieAmbassadeur Lieke Lamb

Dit jaar is de dagvoorzitter de bekende ‘InnovatieAmbassadeur en TrendStrateeg’ Lieke Lamb. Zij verzorgt ook de keynote rond het ZIE 2021 thema HI-tech@work: Laat digitalisering voor u werken.

 

 

Break-out sessies

Ook dit jaar organiseert HI vier break-out sessies waaraan bezoekers actief kunnen deelnemen:

  • Rapid Prototyping – Festo
Rondleiding door het Festo Concept & Design Centre waar Festo met hun klanten binnen 48 uur vanuit een schets een fysiek prototype kan bouwen.
  • Flexibele productieketens
Bekijk twee voorbeelden van bedrijven die hun productielijn geschikt hebben gemaakt voor kleine- en grote stuksaantallen. Bespreek met experts of dit ook wat voor u is.
  • Efficiency halen uit productiedata – SMITZH
Luister naar twee voorbeelden van kleine productiebedrijven die meer waarde halen uit de data van hun machines en hoe dat ook voor uw bedrijf kan werken.
  • Cybersecurity, hoe maak ik de juiste afweging tussen risico en investeringen?
Ook kleine maakbedrijven worden steeds vaker slachtoffers van cybercrime. Leer wat een kostenefficiënte aanpak is om u daartegen te beschermen.

 

ZIE Bedrijvenmarkt

Op de ZIE Bedrijvenmarkt laten verschillende partners van HI zien wat ze te bieden hebben. Wilt u ook zichtbaar zijn bij de HI-partners, neemt u dan met uw bedrijf of organisatie deel aan de ZIE Bedrijvenmarkt. Kijk hier voor meer informatie voor deelname met een stand.

 

Sponsoring

Wilt u optimale zichtbaarheid bij het hightech netwerk tijdens ZIE? Dan kunt u ons sponsoren. U bepaalt zelf hoe u zich als sponsor kunt onderscheiden door een keuze te maken uit verschillende sponsorpakketten. Kijk hier voor meer informatie.

 

Wij hopen u te mogen ontmoeten op 28 september 2021! 

 

ZIE 2021 wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Gegevens

Datum:
28 september 2021
Tijd:
12:30 - 17:00
Categorie:
Hi Event

Organisator

HI (Holland Instrumentation)

Locatie

Delft