menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

ZIE 2020 | 16-11

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

ZIE 2020 | 16-11

16 november 2020 @ 14:30 - 18:30

ZIE 2020 | 16 november

Mensgerichte technologie: robotica

 

 

In verband met corona organiseren we het laatste ZIE 2020 event op 16 november van 15:00-17:00 uur, volledig online. Zo kunt u eenvoudig vanuit huis of kantoor deelnemen aan hét jaarevent van de hightech industrie in Zuid-Holland!

 

Dit jaar richt ZIE haar pijlen op ‘Mensgerichte Technologie’: technologie die complexe taken eenvoudiger maakt zodat uw mensen sneller leren, minder fouten maken en op een gezonde, efficiënte manier werken. Het verdiepende thema van het ZIE event op 16 november is ‘Mensgerichte technologie: robotisering’.

 

Inhoud van dit event

 

  • De gastspreker is Prof.dr.ir. David Abbink over Symbiotic Driving. Hij is hoogleraar in ‘Haptic Human-Robot Interaction’, bij de afdeling Cognitive Robotics, aan de faculteit 3mE van TU Delft.Een van de onderzoeksprojecten waar Abbink aan werkt is het NWO Vidi-project ‘symbiotic driving’. Doel hiervan is om de controle over het voertuig op een vloeiende manier te laten variëren tussen de mens en de auto. Het is beter dat mens en machine tegelijkertijd controle kunnen uitoefenen. Dat noemen we ‘shared control’. Hoe kunnen we deze inzichten gebruiken in de robotisering van werk processen?
  • Themasessie Mensgerichte RobotiseringDe wereld bevindt zich in een stroomversnelling. Logistieke – en productieprocessen worden opnieuw gedefinieerd en dit heeft zijn weerslag op de inhoud van banen en werkplekken. Robotisering en digitale technologie die mensen in staat stellen om fysieke processen consistenter, veiliger en gezonder vorm te geven, zijn zeer welkom. Maar wat houdt uw organisatie tegen om deze effectief te implementeren? En welke eisen en wensen stelt u ten aanzien van uw medewerkers of collega’s?
    Jan Koudijzer van FestoJaimy Siebel van RoboHouse en Gu van Rhijn van TNO gaan via voorbeelden graag met u in gesprek hierover.

 

 

  •  Met online netwerken sluiten wij het programma af.

 

Programma & Aanmelden  

Zie hier het programma van 16 november.

U kunt zich hier aanmelden. U ontvangt uiterlijk twee dagen voor aanvang de link voor deelname aan de online ZIE bijeenkomst.

 

Wij hopen u virtueel te mogen begroeten op maandag 16 november tussen 15:00 en 17:00 uur met wederom een interssant programma!

 

 

ZIE 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door: 

 

Gegevens

Datum:
16 november 2020
Tijd:
14:30 - 18:30
Categorie:
Hi Event
Site:
https://www.aanmelder.nl/zie2020/zie2020-16november

Organisator

HI (Holland Instrumentation)

Locatie

Dordrecht
Leerparkpromenade 50
Dordrecht, 3313 KW Nederland
+ Google Maps
Site:
https://www.duurzaamheidsfabriek.nl/