menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

YIN – Drinks & IoT Workshop @ TWTG

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

YIN – Drinks & IoT Workshop @ TWTG

februari 22, 2018 @ 17:00 - 19:00

Waar de vorige poging voor de nieuwjaarsborrel door de weerswaarschuwing (code rood) is overgewaaid, organiseert het Young Professionals Network (YIN) op 22 februari een nieuwe bijeenomst. TWTG is opnieuw onze gastheer en nodigt de Young Professionals van HI uit in het nieuwe kantoor in Capelle a/d/ IJssel.

 

 

Workshop IoT

John Tillema, CTO van TWTG zal een workshop verzorgen over IoT.  Hij nodigt YIN-leden  graag uit om een casus te bedenken en toe te sturen om daar samen mee aan de slag te gaan. Denk hierbij aan (retrofit) remote sensors die jouw organisatie kunnen ondersteunen binnen de noemer big data acquisition of binnen het industry 4.0 gedachtengoed. Bedenk een oplossing die enorm veel operationele kosten kan besparen, maar geen smart fridge.

 

Netwerken

Ook is dit een uitgelezen kans om tijdens een hapje en een drankje kennis te maken anderen leden van YIN. Pizza & drank zijn aanwezig.

 

Locatie & vervoer

TWTG is gevestigd aan de Schaardijk 386 in Capelle a/d IJssel en is eenvoudig te bereiken met de auto, het openbaar vervoer (via autonome buslijn 500 – Park Shuttle) en ook via de water taxi. Early birds kunnen zich aanmelden voor een verzorgde heenreis met de WaterTaxi. Opstappen de Leuvehaven/Centrum (Let op beperkt aantal plaatsen beschikbaar, bij genoeg aanmeldingen.)

 

Aanmelden

Inloop is vanaf 17:00 uur en de workshop zal starten om 17:30 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: younginstrumentationnetwork@gmail.com.

 

Gegevens

Datum:
februari 22, 2018
Tijd:
17:00 - 19:00
Categorie:
Hi Event