menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Young Professionals te gast bij tbp electronics

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Young Professionals te gast bij tbp electronics

november 2, 2017 @ 15:00 - 18:30

Op 2 november zijn de Young Professionals van YIN / JIPAS van harte welkom bij tbp electronics in Dirksland. Het bedrijf tbp electronics is een gevestigde naam op het gebied van Electronics Manufacturing Services (EMS) en biedt zijn opdrachtgevers volledig geïntegreerde services aan op het gebied van printed circuit boards, inclusief early supplier involvement, Design for eXcellence, Manufacturing en Test (DfX, DfM & DfT), productontwikkeling, inkoop van componenten, pcb-assemblage en testen, test engineering, inspectie, cabinettenbouw, reparatie, upgrades en supply chain management services.

 

 

 

De Young Professionals worden ontvangen met koffie of thee in het gezellige Grand Café.  Tijdens de factory tour door  Klaas van Duin (manager production technology) en Ton Plooy tonen ze het proces van pcb assemblage (printed circuit boards) van inbound tot outbound inclusief een 3Dprint demonstratie door Frank van Dongen (mechanical engineer). De aansluitende bedrijfspresentatie in het auditorium wordt gegeven TBP  oprichter en CEO Ton Plooy. Tijdens de presentatie en video geeft hij inzicht in hun geschiedenis, processen  en roadmap. Er zijn vrijwel geen vragen over tbp of elektronica-assemblage die hij niet kan beantwoorden, stel ze gerust!
Klaas van Duin sluit de middag af met een presentatie ‘Smart Industry, waar gaat dat heen’? De donkere fabriek… tbp electronics werd dit jaar winnaar van de smart manufacturing award (provincie Zuid-Holland). Waarom? De 3 minuten pitch van Ton en Klaas maakt het duidelijk! De middag wordt afgesloten waar het begonnen is: in het Grand Café. Onder het genot van een hapje en drankje kan in een ontspannen sfeer worden nagepraat.

 

Business of perfection

De naam tbp staat voor the business of perfection en streeft ernaar zijn opdrachtgevers de beste service aan te bieden op alle aspecten: the race for perfection has no finish line. Al ruim 40 jaar werkt tbp voor opdrachtgevers die actief zijn in semiconductor, telecom, ICT, media en entertainment, olie & gas, de grafische, medische en offshore industrie, de bouw en defensie. Met meer dan 120 medewerkers is tbp electronics een private, niet-beursgenoteerde, onderneming met haar hoofdvestiging in Dirksland, Nederland.

 

Programma

15:00 – 15:30

Ontvangstregistratie en koffie in het Grand Café

15:30 – 16:30

Factory tour Ton & Klaas  inclusief demonstratie 3D-printen Frank van Dongen

 16:35 – 17:00

bedrijfspresentatie en video Ton Plooy

 17:00 – 17:30

presentatie smart industry Klaas van Duin

 17:30 – 18:30

borrel met hartige snacks in het Grand Café

 

Datum, tijd en locatie

Deze bijeenkomst voor de young professionals van YIN is op donderdag 2 november tussen 15:00-18:30 uur bij tbp electronics, Vlakbodem 10 in Dirksland.

Zie hier de routebeschrijving. Mocht uw navigatiesysteem Vlakbodem niet herkennen, dan kunt u invoeren ‘Korteweegje’ of ‘Watertoren’ om te komen op het bedrijventerrein waar een parkeerplaats vooraan bij de hoofdingang is gereserveerd.

 

Aanmelden

Aanmelden voor 24 oktober 2017 door te mailen naar: yin@hollandinstrumentation.nl. Deelname is gratis. We hebben beperkte plekken, dus wacht niet te lang met registeren!

 

Gegevens

Datum:
november 2, 2017
Tijd:
15:00 - 18:30
Categorie:
Hi Event