menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

World of Technology & Science 2018 @ Utrecht

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

World of Technology & Science 2018 @ Utrecht

oktober 2, 2018 @ 10:00 - oktober 5, 2018 @ 17:00

 

De beurzen World of Technology & Science en Industrial Processing zijn geïntegreerd in 1 beurs: World of Technology & Science 2018 die tussen 2 en 5 oktober worden gehouden in de Jaarbeurs Utrecht. WoTS bestaat uit vijf generieke titels: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminar onderwerpen.


WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk HET Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Sinds 1956 wordt HET Instrument georganiseerd en ook de beurzen Aandrijftechniek en Industrial Processing kennen een lange historie. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

 

Bezoekers uit industrie, laboratoria, zorg en wetenschap krijgen de mogelijkheid in één keer op één locatie een sterk en breed technologisch aanbod te bezoeken. Kijk hier naar het aanbod van de verschillende seminars.

Expositieprogramma

Tijdens World of |Technology  & Science heeft elke wereld heeft een eigen identiteit, thema’s en expositieprogramma. Klik hieronder op de wereld waar u meer over wilt weten en download het betreffende expositieprogramma.

Datum en Locatie

De beurs is van dinsdag 2 tot en met vrijdag 5 oktober 2018 in ha 7 t/m 11 in Jaarbeurs Utrecht. Klik hier voor een routebeschrijving naar de Jaarbeurs.

 

Gegevens

Begin:
oktober 2, 2018 @ 10:00
Einde:
oktober 5, 2018 @ 17:00
Categorie: