menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Workshop ‘The Innovation Matrix’

Workshop ‘The Innovation Matrix’

mei 23 @ 13:00 - 17:00

Workshop ‘The Innovation Matrix’: een pragmatische kijk op innovatie en Intellectueel Eigendom (IE)

Vorige maand verscheen ‘The Innovation Matrix’ van Mirjam E. Ros en Deepika Jeyakodi. De auteurs bieden met hun boek een praktisch model voor het bouwen van een eigen innovatie- en IE-strategie. Hun visie: (afspraken over) Intellectueel Eigendom kunt u handig gebruiken om succesvol te innoveren (en zijn dus geen noodzakelijk kwaad!). ‘Simplifying the complex’ and ‘making common sense more common’ is hun missie. Het boek is een aanrader voor ondernemers die praktische tools voor innovatie en voor partnering bij co-creatie kunnen gebruiken. Wilt u als ondernemer ook meer halen uit uw investeringen rond innovatie? Kom dan op 23 mei 2019 naar de workshop die HI rond IE en innovatie organiseert.

 

Informatie en aanmelden

 

Binnenkort vermelden wij hier meer informatie over de locatie van de workshop. Neem voor aanmelding en meer informatie contact op met Karin Huiberts via k.huiberts@hollandinstrumentation.nl of bel haar op nummer: 06 46 122 489.

 

 

Mirjam en Deepika zijn werkzaam bij HI-deelnemer Airbus Defence and Space Netherlands en zijn respectievelijk Director Commercial, Contracts & Legal en Contracts & Bid Manager.

 

Kijk hier voor meer informatie over het boek: www.theinnovationmatrix.com of voor bestellen kijk hier.

Gegevens

Datum:
mei 23
Tijd:
13:00 - 17:00
Categorie:
Hi Event
* verplicht veld
Nieuwsbrief

Om uw inschrijving te bevestigen ontvangt u een email met daarin Algemene Verordening Gegevensbescherming