menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

webinar ‘Robotica in de maakindustrie’

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

webinar ‘Robotica in de maakindustrie’

1 juli 2021 @ 16:00 - 18:00

Bedrijven in de maakindustrie bevinden zich in een digitale transitie naar de ‘smart industry’ waarbij de opkomst van slimme technologieën productieprocessen voorgoed zullen veranderen. De verwachting is dat de inzet van robots en technologieën als augmented / virtual / mixed reality (AR / VR / MR) de komende jaren zullen toenemen. Dat betekent drastische veranderingen in de werkomgeving en het takenpakket van uw medewerkers. Op 1 juli tussen 16:00-18:00 uur organiseren Robo Academy en HI (Holland Instrumentation) het webinar ‘Robotica in de maakindustrie’.

 

 

 

In het project ‘Operators van de toekomst’ biedt RoboAcademy mkb’s handvatten om vanuit verschillende businesscases kennis te maken met cobots, mobiele robots zoals AGV’s en AMR’s. Ook laten ze zien hoe afstandswerken mogelijk wordt met AR / VR / MR. Hiermee willen ze samen met u de brug slaan naar het onderwijs. Zo kunnen de leerlingen van nu ook alvast de juiste kennis en vaardigheden leren, om als toekomstbestendige werknemer bij uw bedrijf aan de slag te gaan. RoboAcademy organisereert in dit kader een aantal webinars en inspiratiedagen op locatie. Het webinar ‘Robotica in de maakindustrie’ op 1 juli, is de tweede in de serie. Dit gratis webinar is voor managers, CEO’s, CTO’s, directeuren en alle andere geïnteresseerden.

 

Programma

Uw moderator is Nienke Dijkstra, Market Manager mkb bij TNO en bestuurslid van HI (Holland Instrumentation).

Het programma is onder voorbehoud van eventuele wijzigingen.

 

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor dit webinar. Na aanmelding ontvangt u, uiterlijk een dag voor aanvang, de link naar de online meeting.

Gegevens

Datum:
1 juli 2021
Tijd:
16:00 - 18:00
Categorie:
Hi Event
Agenda Tags:
, ,

Locatie

Online

Organisatoren

RoboAcademy
TNO
HI (Holland Instrumentation)