menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Webinar: ‘Innovatie en samenwerken de motor voor de toekomst’

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Webinar: ‘Innovatie en samenwerken de motor voor de toekomst’

23 juni 2020 @ 15:00 - 16:00

Webinar High Tech NL samen met TNO – ‘Innovatie en samenwerken de motor voor de toekomst’ – in combinatie met ALV

 

Waar Nederland de afgelopen tijd vanwege de uitbraak van Covid-19 letterlijk tot stilstand kwam, wil High Tech NL samen met lid én kennispartner TNO, de innovatieve wereld weer in beweging brengen. Niet fysiek, dat is gezien de Corona-maatregelen nog niet mogelijk, maar wel online! Graag nodigen wij u dan ook van harte uit voor het webinar ‘Innovatie & samenwerken; de motor voor de toekomst’ op dinsdag 23 juni a.s.

 

Tijdens het online event staan de kansen om binnen de huidige omstandigheden te focussen op innovatie centraal. TNO heeft een position paper geschreven: “De economie na het Corona-vaccin: hoe Nederland zich uit de crisis kan innoveren’. Een doeltreffend uitgangspunt ter inspiratie. High Tech NL & TNO onderstrepen samen die visie en bundelen daarom de krachten middels het tekenen van een ‘Letter of Intent’, waarbij innovatie én samenwerken centraal staan!

High Tech NL kijkt altijd naar nieuwe kansen, vooral ook voor het Nederlandse innovatieve MKB. In deze rol helpen wij ondernemers met innovatievraagstukken, door gebruik te maken van ons grote en sterke netwerk in de hightechsector.

 

Registratie

Spreker namens TNO | Arnaud de Jong | Managing Director TNO Industry: “Gericht investeren in r&d en innovatie is het devies.  Het zou goed zijn om de focus daarbij te leggen op onderzoek naar sleuteltechnologieën dat binnen vier jaar tot economische activiteit kan leiden”.

 

Programma 

14.45 – 15.00 uur Online wachtkamer geopend
15.00 – 15.05 uur Opening & welkom| Willem Endhoven
15.05 – 15.20 uur Terugblik High Tech NL 2020/2019 – ALV | Paul van Attekum
15.20 – 15.35 uur Vooruitblik High Tech NL 2020/2021 – ALV | Willem Endhoven
15.35 – 15.55 uur Presentatie: ‘Innovatie & samenwerken; de motor voor de toekomst’ | Arnaud de Jong, TNO Industry
15.55 – 16.00 uur Ondertekening Letter of Intent | High Tech NL & TNO
16.00 uur Afsluiting 

 


Deelnemen


Alle medewerkers van leden van High Tech NL zijn van harte welkom om aan webinar en online Algemene Ledenvergadering deel te nemen, mits u zich via het aanmeldformulier registreert. Na registratie ontvangt u uiterlijk 24 uur voor aanvang van het event de link naar het webinar.

 

Registratie opent binnenkort

 

Bekijk de voorlopige deelnemerslijst.

Gegevens

Datum:
23 juni 2020
Tijd:
15:00 - 16:00
Categorie: