menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Webinar infosessie ’10 keer klaar voor industrie 4.0′

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Webinar infosessie ’10 keer klaar voor industrie 4.0′

9 maart @ 09:00 - 10:00

Lagere kosten en kortere doorlooptijden door slim met data om te gaan. Alleen weggelegd voor grote bedrijven? In het programma ’10 keer klaar voor Industrie 4.0’ laat SMITZH u in vier maanden zien en ervaren hoe u als mkb’er meer uit uw machines kunt halen. Betaalbaar en geschikt voor kleine series productie. Verken welke data-gedreven beslissingen er in uw bedrijf mogelijk zijn door data te ontsluiten en die te verbinden met uw processen. Tijdens een interactieve webinar op dinsdag 9 maart van 9:00 – 10:00 uur vertellen Jeroen Broekhuijsen (TNO) en Jelle Koning (Produmize) alle ins- en outs over de opzet van het project, wat het voor mkb-bedrijven kan betekenen en wat er wordt verwacht.

 

 

Voor wie?

Het webinar en het programma 10 keer klaar voor Industrie 4.0 zijn bedoeld voor productiebedrijven met een (klein) serie productie, die willen digitaliseren om de potentie van Industrie 4.0 te ontsluiten. Het profiel van bedrijven die aan het programma kunnen meedoen:

  • Eigen IT ondersteuning (intern of extern)
  • Meerdere machines in de fabriek die in staat zijn om data gestructureerd te ontsluiten via bijvoorbeeld OPC-UA
  • ERP systeem in gebruik

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het volledige programma ’10 keer klaar voor Industrie 4.0? Kijk dan hier.

 

Aanmelden webinar

Aanmelden voor dit informatieve webinar op dinsdag 9 maart tussen 9:00-10:00 uur kan via deze link. Aansluitend ontvangt u de link voor deelname.

Gegevens

Datum:
9 maart
Tijd:
09:00 - 10:00
Categorie:

Organisatoren

SMITZH
TNO
Produmize

Locatie

Online