menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Webinar: hoe helpt AI om assets en processen slimmer te organiseren?

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Webinar: hoe helpt AI om assets en processen slimmer te organiseren?

3 juni 2020 @ 09:30 - 11:00

Webinar: Hoe helpt AI jou om je assets en processen slimmer te organiseren?

De coronacrisis laat ons nadenken over andere manieren van werken. Leer hoe je onafhankelijker je processen kunt monitoren met AI en hoe je mbv remote sensing op afstand je assets kunt monitoren. Juist nu willen we bedrijven stimuleren na te denken over nieuwe businesskansen. Misschien ligt de arbeid momenteel stil of zijn er mensen in uw organisatie die hun tijd nu op een andere manier moeten invullen. Tijd dus om in kennis van u en uw medewerkers te investeren. Vijzel uw kennis op rondom diverse AI thema’s en identificeer nieuwe business kansen! Het onderwerp van de AI sessie op 3 juni is specifiek voor de maritieme- en maakindustrie en wordt georganiseerd door InnovationQuarter / Maritime Delta, HI (Holland Instrumentation), en Netherlands Maritime Technology.

 

 

InnovationQuarter en partners als HI, organiseren een aantal webinars op het gebied van Artificial Intelligence. Denk vooruit en laat u inspireren door experts én bedrijven die voorop lopen in AI technologie en AI toepassing. Met deze webinars delen we algemene kennis én passen we deze toe op specifieke thema’s die uw inzichten kunnen vergroten. Met als doel om u te helpen AI op korte termijn te implementeren in uw business én mogelijke samenwerkingen op te zetten!

 

Doelgroep

Kennisopbouw van AI voor Asset managers, R&D managers, Digital Innovation managers, CDO’s van grote en middelgrote bedrijven (machinebouwers, toeleveranciers, energie en offshore), beleidsmakers en programma managers innovatie / duurzaamheid bij provincies en gemeenten.

 

Programma

  • Introductie – door: Jacqueline Schardijn, InnovationQuarter

Wat is regionale potentie van AI/ wat zijn de bottlenecks?

  • Generieke kennis overdracht AI

Door: Sobolt 

– Wat is AI?

– Welke stappen doorloop je om AI toe te passen?

In dit webinar neemt Sobolt ons mee in het thema ‘remote sensing’: meten op afstand. Er is een veelheid aan meettechnieken die ons informatie verschaft over de wereld om ons heen. Vanaf de grond, vanuit de lucht en vanuit de ruimte worden gigantische hoeveelheden data ingewonnen. Dit zijn onder andere multispectrale opnamen, radarbeelden en thermisch infrarood (temperatuur). Met behulp van moderne rekenkracht en algoritmen kan deze data omgezet worden in relevante informatie voor uiteenlopende doeleinden, zoals onderhoudsinspecties en voorspellingen van opgewekte zonne-energie.

 

Door: Ureason

– Supervised versus unsupervised Learning

– Hoe kan je met eigen product/procesdata AI toepassen?

– Wat kunnen we leren van bedrijven die AI al toepassen?

In deze presentatie leert u hoe u met bestaande data een veel beter inzicht kunt krijgen in de performance van uw Assets. Hoe kan AI u helpen uw bestaande Assets (klep, motor, transformator, pomp etc.) om te vormen tot een Smart Asset en de stilstand van mijn machine of van een heel proces helpt voorkomen met zelfs lagere kosten!

  • Q&A

– Welke vragen leven er bij deelnemers?
– Inventarisatie voor vervolg sessie/ afsluiting

 

Doet u mee?

Meld u hier aan voor dit webinar op 3 juni tussen 9:30-11:00 uur. Zijn er vragen? Neem contact met ons op via tel. 0612228629 of via jacqueline.schardijn@innovationquarter.nl.

Voor deelname aan de webinar vragen wij u om Microsoft Teams te installeren.

Gegevens

Datum:
3 juni 2020
Tijd:
09:30 - 11:00
Categorie:
Hi Event
Agenda Tags:
, ,