menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Webinar: ERP – Welk pakket kies ik?

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Webinar: ERP – Welk pakket kies ik?

17 juni 2021 @ 16:00 - 16:45

Enterprise Resource Planning (ERP) is software waarmee u de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportage, productie en HR-activiteiten van uw bedrijf beheert. Met ERP automatiseert en digitaliseert u uw bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiëntie en effectiviteit wordt vergroot. U krijgt meer inzicht in de organisatie. Hierdoor wordt het makkelijker te sturen in de bedrijfsvoering. Om het optimale uit ERP te halen is het belangrijk alle ins en outs van het systeem te kennen. In drie webinars op 15 april, 20 mei en 17 juni wordt het ‘hoe en waarom’ uitgelegd van ERP. Het laatste webinar op 17 juni heeft als thema ERP- Welk pakket kies ik?

 

Webinar ERP: welk pakket kies ik?

In het laatste webinar op 17 juni kijken we naar enkele voorbeelden en leveranciers van pakketten. Er zijn heel veel aanbieders op de markt, in verschillende prijscategorieën, met verschillende achtergronden, van verschillende grootte en met verschillende visies op ERP. Centraal staat in dit webinar de vraag: Waarom deze leverancier van specifiek dit ERP pakket?

Vragen die in dit webinar voorbij komen zijn bijvoorbeeld:

  • Wat kan dit pakket, hoe is het opgebouwd, wat is de achtergrond, en past dat bij mijn bedrijf?
  • Waarom zou ik voor deze leverancier kiezen?
  • Klikt het met deze leverancier / dit pakket?
  • Welke lessen zijn er geleerd?

We laten in deze sessie enkele leveranciers aan het woord die iets vertellen over hun pakketten; en een aantal bedrijven die voor één van deze pakketten hebben gekozen. Zij kunnen dan uitleggen waarom er voor elkaar gekozen is, en hoe de resultaten bevallen.

 

Aanmelden

Het webinar ERP: welk pakket kies ik? is op 17 juni tussen 16:00-16:45 uur. Deze sessies zijn bedoelt voor mkb-maakbedrijven uit Zuid-Holland. U  kunt zich hier aanmelden voor de drie webinars, of u kunt kiezen van een van  de drie webinars. Na aanmelding ontvangt u, uiterllijk een dag voor aanvang, de link voor online deelname.

Gegevens

Datum:
17 juni 2021
Tijd:
16:00 - 16:45
Categorie:
Site:
https://events.innovationquarter.nl/enterpriseresourceplanning/home

Organisator

SMITZH

Locatie

Online