menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Webinar: ERP – wat is het?

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Webinar: ERP – wat is het?

15 april 2021 @ 16:00 - 16:45

DRIE WEBINARS: ‘OPTIMALE ONDERSTEUNING VAN JOUW BEDRIJFSVOERING MET ERP’

 

Enterprise Resource Planning (ERP) is software waarmee u de financiën, toeleveringsketen, operaties, rapportage, productie en HR-activiteiten van uw bedrijf beheert. Met ERP automatiseert en digitaliseert u uw bedrijfsvoering en productie, waardoor de efficiëntie en effectiviteit wordt vergroot. U krijgt meer inzicht in de organisatie. Hierdoor wordt het makkelijker te sturen in de bedrijfsvoering. Om het optimale uit ERP te halen is het belangrijk alle ins en outs van het systeem te kennen. In drie webinars op 15 april, 20 mei en 17 juni wordt het ‘hoe en waarom’ uitgelegd van ERP. Het eerste webinar op 15 april heeft als thema ERP- wat is het?

 

Webinar 15 april: ERP – wat is het?

 

Tijdens de webinars wordt in drie stappen uitgelegd waarom het handig is dat uw bedrijf een ERP-programma heeft, en laten we zien wat u ermee kunt doen in uw bedrijf. En leert u welke variant het beste past in uw bedrijf. Het eerste webinar op 15 april start met het definiëren wat ERP inhoudt en waarom het verstandig is software te gebruiken die uw bedrijfsbehoeften kan volgen. Centraal staat de vraag: hoe start je een ERP project en hoe implementeer je dit vervolgens?

Vragen die de revue passeren zijn bijvoorbeeld:
  • Wat wil ik met het systeem; maar ook: wat niet?
  • Hoe start ik een ERP-traject?
  • Hoe doorloop ik het selectieproces?
  • Hoe implementeer ik een ERP pakket?

Aan deze eerste sessie zullen enkele bedrijven deelnemen die al een eerste stap gezet hebben, maar ook bedrijven die nog moeten starten.

 

Aanmelden

Deze sessies zijn bedoelt voor mkb-maakbedrijven uit Zuid-Holland. U  kunt zich hier aanmelden voor de drie webinars, of u kunt kiezen van een van  de drie webinars. Na aanmelding ontvangt u, uiterllijk een dag voor aanvang, de link voor online deelname.

 

Gegevens

Datum:
15 april 2021
Tijd:
16:00 - 16:45
Categorie:
Hi Event

Organisator

SMITZH

Locatie

onliine