menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

VERVOLG: online HI-sessie ‘Lange termijn kansen en regelingen door Corona’

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

VERVOLG: online HI-sessie ‘Lange termijn kansen en regelingen door Corona’

23 april 2020 @ 16:00 - 17:00

Op donderdag 23 april organiseert HI tussen 16:00-17:00 uur een vervolg op de online sessie met het thema ‘Lange termijn kansen en regelingen door Corona’.

 

 

 

De eerste sessie op 14 april j.l. was een inhoudelijk rijke discussie over verschillende lange termijn kansen en maatregelen. Deze discussie is samengevat in een ‘Marshallplan’. Tijdens de vervolgsessie vragen we de ondernemers of dit document de lading dekt. Daarnaast willen we begrijpen welke initiatieven meer prioriteit moeten krijgen tijdens deze coronacrisis.

 

U kunt ook aanhaken als u niet bij de eerste sessie aanwezig was. Het ‘Marshallplan’ document en de link naar de vergadering wordt u toegestuurd bij aanmelding.

 

Achtergrond van deze bijeenkomsten – Lobby naar Den Haag

Door de ontwikkelingen rond het coronavirus is het van belang nu al na te denken over mogelijke kansen op lange termijn. Maar ook wat de noodzakelijke regelingen van de overheid zijn die zorgen dat bedrijven kunnen blijven voortbestaan. Na contact met de Economic Board ZH blijkt dat hierover ook in andere regio’s in Nederland wordt nagedacht. Het is daarom van groot belang dat we als Zuid-Hollandse ondernemers onze eigen standpunten bepalen, en zorgen dat die in de lobby naar Den Haag worden meegenomen.

 

InnovationQuarterEconomic Board ZH en HI zullen hiervoor een raamwerk met ideeën en oplossingen definiëren. Het ‘Marshallplan’ dat in de vorige sessie is samengesteld wordt nader getoetst. U als ondernemer kan prioriteiten aangeven zodat er op de juiste maatregelen wordt ingezet. Vervolgens wordt dit plan aan de taskforce Technologische Industrie voorgelegd voor verdere aanscherping, zodat we dit kunnen incorporeren met de andere regioplannen, en dit aan de Tweede Kamer kunnen aanbieden. Uw betrokkenheid hierbij is dus van groot belang!

 

Deze ‘online HI-sessie’ wordt begeleid door Anton Duisterwinkel, bestuurslid HI en Business Developer Smart Industry bij InnovationQuarter.

 

Aanmelden kan tot 23 april 12:00 uur via info@hollandinstrumentation.nl. U ontvangt dan van ons de link om in te loggen.

Gegevens

Datum:
23 april 2020
Tijd:
16:00 - 17:00
Categorie:
Hi Event