menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Verbinding in innovatie @ World Horti Center

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Verbinding in innovatie @ World Horti Center

juni 19, 2019 @ 15:30 - 20:30

Op 19 juni organiseren World Horti Center en InnovationQuarter in Naaldwijk het event ‘Verbinding in Inovatie’ Kom te weten hoe cybersecurity, cross-sectorale innovatie en robotisering een rol kunnen spelen bij uw strategische innovatie. Tijdens de workshops ontdekt u hoe cybersecurity, cross-sectorale innovatie en robotisering een rol kunnen spelen bij uw strategische innovatie. In het onderdeel ‘wie is wie in de tuinbouwinnovatie’ maakt u kennis met de relevante spelers in ons ecosysteem. Een van onze sprekers is recent op haar 24ste uitgeroepen tot 1 van de 50 meest inspirerende vrouwen in de techniek. Josefien Groot is CEO van het Delftse Qlayers dat functionele microstructuren ontwikkelt die bijvoorbeeld selfcleaning of selfhealing zijn. Ook onze andere sprekers – van binnen én buiten de tuinbouw – vertellen u graag over technologieën die voor uw bedrijf relevant zijn of hoe zij zelf de weg naar innovatie hebben afgelegd.

 

 

Voorlopig programma

15:30- 16:00

Inloop met koffie en thee

16:00- 16:15

Opening door World Horti Center en InnovationQuarter

16:15- 16:40

Simone Keijzer, Gearbox Innovations

16:40- 17:05

Josefien Groot, Qlayers

17:05- 17:30

Wie is wie in tuinbouwinnovatieland? Pitch 1 minuut per innovatiepartij met 1 slide

17:30- 18:15

Pauze met licht maaltijd. Tijdens de pauze is er mogelijkheid om verder kennis te maken met de innovatiepartijen

18:15- 18:40

Yannick Maltha (ovb), Dutch Analytics

18:45- 19:45

Workshopronde. U heeft de keuze uit drie workshops:

 

  • Een robot als collega: Tijdens deze workshop leren de deelnemers meer over de herkomst en huidige ontwikkeling van de robot. De workshop start met een algemene introductie over de robot, geïllustreerd met een aantal interessante video’s. Vervolgens gaan de deelnemers zelf aan de slag om hun eigen ideale robotcollega te ontwerpen. Plenair bespreken we vervolgens weer de mogelijkheden en onmogelijkheden binnen de stand van de techniek.
  • Cross-sectorale innovatie: Hoe komt cross-sectorale innovatie in de tuinbouw tot stand en wat zou de rol van World Horti Center hierin zou moeten zijn. Facilitiatie workshop door InnovationQuarter.
  • Cybersecurity awareness: In een simulatiegame zal aandacht worden besteed aan de noodzaak van het trainen van medewerkers op het gebied van cyberveiligheid. Samenwerking met Haagse Hogeschool

19:50

Plenaire afsluiting  & netwerkborrel

 

Aanmelden

Dit evenement is toegankelijk voor participanten World Horti Center en bij uitstek bedoeld voor de R&D- en innovatieprofessionals. De laatste details van het programma worden op dit moment nog ingevuld. Participanten kunnen zich hier aanmelden. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Colinda de Beer, business developer horticulture bij InnovationQuarter.

 

Locatie

De bijeenkomst vindt plaats op 19 juni van 15:30 – 20:30 in bij World Horti Center, Europa 1 in Naaldwijk.

Gegevens

Datum:
juni 19, 2019
Tijd:
15:30 - 20:30
Categorie: