menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Vakbeurs ESEF @ Utrecht

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Vakbeurs ESEF @ Utrecht

maart 20, 2018 @ 10:00 - maart 23, 2018 @ 17:00

ESEF is dé internationale vakbeurs voor toeleveren, uitbesteden, productontwikkeling en engineering. Eens in de twee jaar hebben bedrijven de kans om op een zeer efficiënte wijze nieuwe contacten te leggen en goede zaken te doen. Van 20 t/m 23 maart 2018 is deze vakbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht dé plek om geïnspireerd te worden door de laatste ontwikkelingen, noviteiten, nieuwste toeleverings-strategieën, kennisoverdracht en veel nieuwe contacten uit de maakindustrie. Met een volledig nieuw ontwikkelt concept voor 2018 belooft deze editie spraakmakend te worden.

 

 

ESEF is de ontmoetingsplek voor de Nederlandse maakindustrie. U kunt hier netwerken met meer dan 425 leveranciers uit de maakindustrie. ESEF geeft ook gratis toegang tot TechniShow.

ESEF wordt gelijktijdig georganiseerd met de vakbeurs TechniShow die gericht is op industriële productietechnieken, bewerking en verwerking van metalen, kunststoffen, toebehoren en hulpmiddelen. Voor de bezoeker die op zoek is naar oplossingen voor een productie- en toeleveringsvraagstuk, zorgt dit voor een perfecte combinatie van “Make or Buy” oplossingen; zelf produceren of uitbesteden.

Programma

ESEF 2018 heeft een uitgebreid programma. Kijk op de website van ESEF voor het hele programma.

Exposanten

Wilt u weten welke exposanten staan op ESEF 2018? Hier vindt u de lijst met deelnemers.

Locatie

De locatie van ESEF is in de Jaarbeurs, Hal 1, 3, 4. Jaarbeursplein in Utrecht

 

Gegevens

Begin:
maart 20, 2018 @ 10:00
Einde:
maart 23, 2018 @ 17:00
Categorie: