menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Smart Industry jaarevent @ Bussum

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Smart Industry jaarevent @ Bussum

februari 5, 2018 @ 13:00 - 18:30

Op maandag 5 februari 2018 organiseert Smart Industry haar jaarevent in het Spant Congrescentrum in Bussum. Het thema van het Jaarevent is ‘realisatie’. Samen actief richting geven aan de toekomst van Smart Industry in Nederland.

 

 

Om die reden wordt op deze dag ook de Implementatieagenda Smart Industry 2018-2021 gepresenteerd. Dagvoorzitter Roelof Hemmen, presentator BNR Nieuwsradio, gaat over deze agenda in gesprek met Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat en Ineke Dezentjé Hamming-Bluemink, voorzitter Team Smart Industry. Willem van der Leegte, president-directeur VDL Groep, geeft u in zijn keynote inzicht in zijn succesvolle en innovatieve manier van ondernemen.

Programma

Naast een dynamisch plenair deel, zijn er inspirerende parallelsessies. U kunt kiezen uit kennissessies, masterclasses, workshops, lezingen en debatten over onderwerpen als de digitale fabriek, cyber security, nieuwe verdienmodellen of de interactie tussen mens en machine. Of u laat zich inspireren door succesvolle ondernemers op het Demoplein of in de Realisatiestraat. U bepaalt zelf waar u behoefte aan heeft. Kijk hier voor meer informatie over het programma.

 

Locatie, datum & tijd

Het Smart Industry jaarevent is op 5 februari 2018 van 13:00 – 18:30 uur in het Spant Congrescentrum, Dr. A. Kuyperlaan 3 in Bussum.

 

Gegevens

Datum:
februari 5, 2018
Tijd:
13:00 - 18:30
Categorie:
Agenda Tags: