menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Smart Industry Innovatie- en Businessmissie naar Beieren

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Smart Industry Innovatie- en Businessmissie naar Beieren

maart 12, 2019 - maart 14, 2019

Smart Industry Innovatie- en Businessmissie ‘Secure and Digital Industry 4.0’ aan Beieren / Nürnberg

 

Diverse Smart Industry thema’s (in goed Duits: Industrie 4.0) staan centraal tijdens de Smart Industry Innovatie- en Businessmissie naar Beieren/Nürnberg, die InnovationQuarter en de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) met ondersteuning van Bureau Smart Industry van 12 t/m 14 maart organiseren.

 

 

 

De reis concentreert zich rond de internationale IPEC conferentie in Nürnberg. Aan bod komen zogenaamde edge-analytics en machine-analytics. Naast een keynote over Cybersecurity wordt bovendien aandacht besteed aan AI, cloud applicaties en Digital Twins.

Bedrijfsbezoeken
Naast een bezoek aan IPEC staan op het programma een drietal bedrijfsbezoeken: Evosoft GmbH in Nürnberg, Siemens Mindsphere en Proleit GmbH in de buurt van Erlangen.

 

Voor wie?

Deze reis is interessant voor Nederlandse innovators (bijv. trekkers van Smart Industry fieldlabs of andere innovatiecentra) en bedrijven die actief zijn op het vlak van digitalisering voor productie-omgevingen. Daarnaast zien wij raakvlakken voor Cybersecurity bedrijven die actief zijn in het industriële domein, of voor automatiseerders, software developers en dienstverleners voor de industrie.”

 

Meer informatie en aanmelden

Kijk hier voor meer informatie. Heeft u interesse? Schrijf u dan zo spoedig mogelijk hier in. Aanmelden kan tot 2 maart 2019.

 

 

Gegevens

Begin:
maart 12, 2019
Einde:
maart 14, 2019
Categorie: