menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Slimmere bedrijfsprocessen met Dare2cross Smart Production

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Slimmere bedrijfsprocessen met Dare2cross Smart Production

februari 20, 2019 @ 10:30 - 17:30

Met onder meer AI, Big Data en Augmented Reality kunnen bedrijfsprocessen slimmer ingericht worden. Maar wat betekent dat voor (nieuwe) medewerkers, en hoe kunnen die technologieën gebruikt worden voor bijvoorbeeld het voorkomen van productiefouten? Daarover gaat Dare2Cross | Smart Production op 20 februari in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht.

 

 

Dare2Cross is een cross-sectoraal innovatieprogramma. Tijdens Dare2Cross komen experts uit verschillende disciplines en sectoren samen en ontwikkelen met elkaar patroondoorbrekende oplossingen voor innovatievragen. Dat gebeurt tijdens de bijeenkomst ‘Dare2Cross Smart Production | Workforce of the future’ op 20 februari in Dordrecht.

Cases 

Dare2Cross Smart Production wordt georganiseerd door de Drechtsteden en InnovationQuarter.  Tijdens de bijeenkomst wordt een aantal cases behandeld. Deze zijn ingebracht door ENGIE Services West Industries, Slob, De Waal en Virtek.

De cases gaan over de volgende onderwerpen: medewerkers ‘future proof’ maken door ze te laten werken met de nieuwste technologieën; van een bestaande productiefaciliteit een gedeelde (productie)faciliteit maken; het combineren van ontwerpen, bouwen en trainen van de aanstaande gebruiker; het slimmer inzetten van interne kennis over ervaring over het productieproces; het verbeteren van het productieproces door inzet van Smart Production-technieken.

 

Meer informatie en aanmelden

De bijeenkomst ‘Dare2Cross Smart Production | Workforce of the future’ is op 20 februari, 10.30 uur – 17.30 uur in de Duurzaamheidsfabriek in Dordrecht. Deelname is gratis. U kunt zich aanmelden via de website van Dare2Cross.

 

Gegevens

Datum:
februari 20, 2019
Tijd:
10:30 - 17:30
Categorie: