menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Slim aan de slag met de toekomst van uw bedrijf

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Slim aan de slag met de toekomst van uw bedrijf

december 12, 2018 @ 18:00 - 21:30

Informatieavond Slim aan de slag met de toekomst van uw bedrijf – december

Ziet u de toekomst van uw bedrijf al voor zich? Succesvolle ondernemers en experts helpen u tijdens deze informatieavond om zelf de toekomst vorm te geven. U gaat actief aan de slag met eigen ideeën, test direct uw vaardigheden en krijgt inzicht in nieuwe businessmodellen, duurzaamheid, doorgroei en geld verdienen. De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) is een officiële partner van het OnderNemerSplein, organisator van de bijeenkomst.

 

 

 

Programma

In 7 programmablokken nemen succesvolle ondernemers en experts u holografisch mee in hun visie op de toekomst. Ze delen hun ervaringen die u daarna direct toepast op uw bedrijf in de toekomst.

17.30 uur:  Inloop
18.00 uur:  In stroomversnelling naar de toekomst (deel 1):
1. Stap voor stap creëren – Hoe creëer je de toekomst van je dromen? Erica Bol is ‘Toekomstdenker’. Aan de hand van haar eigen merk reWrap neemt ze u mee in een manier om zelfbewust de toekomst te creëren.
2. Waarde – Yousri Mandour, partner bij ICSB Marketing en Strategie en auteur, geeft inzicht in waardecreatie, waardeproposities en laat zien hoe je businessmodellen optimaal laat aansluiten bij klantbehoeften.
3. Kracht – Arjan en Richard van de Voorde vertellen u over hun bewezen aanpak voor realisatiekracht  in hun bedrijf Technicare. Door deze principes steeds te herhalen, ontwikkelen ze succesvolle producten, diensten en marketing. Ook lichten ze bescherming van intellectueel eigendom toe. Octrooicentrum Nederland hielp Technicare op weg met informatie over octrooien. Wij bieden u dezelfde kans om met ons te sparren over hoe u uw idee het beste beschermt.
19.00 uur:  Pauze met broodjes en een warme snack
20.00 uur:  In stroomversnelling naar de toekomst (deel 2):
4. Samen – In ‘Alliantie West-Kruiskade’ kantelden ondernemers hun straat in Rotterdam volledig: van slecht naar top-hip volgens de Lonely Planet. Na prachtige ‘handen uit de mouwen’- anekdotes van Ron van Gelder ontrafelen we de succesfactoren voor succesvolle samenwerking.
5. Merk – Sterke merken zijn net zo uniek als een persoon. Hans Prummel van ‘de Naamafdeling’, professioneel bedenker van merknamen en auteur van het boek ‘Namespotting’ helpt met identiteit en uw merk.
6. Duurzaam – Er is geen toekomst zonder duurzaamheid. KvK-expert Quirien Verbakel loodst u op basis van een stappenplan naar uw eigen duurzame toekomst.
7. Klant – Joris Toonders, oprichter van Yonego, is expert op het gebied van online marketing. Onder het motto ‘je kunt alleen innoveren door van je klanten te leren’ geeft hij een kijkje in de keuken en 5 belangrijke tips om in uw eigen bedrijf toe te passen.
21.00 uur:  Afronding en netwerken

Locatie en Aanmelden

Dit event is bij het OnderNemersPlein, Blaak 40, 3011 TA Rotterdam. Wilt u deelnemen aan deze avond? Meld u zich dan nu aan via de site van de KvK.
.

Gegevens

Datum:
december 12, 2018
Tijd:
18:00 - 21:30
Categorie: