menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Precisiebeurs 2019 @ Veldhoven

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Precisiebeurs 2019 @ Veldhoven

november 13, 2019 @ 09:30 - november 14, 2019 @ 17:00

De maakindustrie draait op volle toeren. De technologische ontwikkelingen gaan razendsnel en leggen druk op de vervaardiging van systemen en componenten. Nieuwe eisen en resulterende uitdagingen volgen elkaar in rap tempo op. Op de Precisiebeurs vindt u alle facetten bij elkaar, die nodig zijn om op het allerhoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te blijven opereren. De komende editie van de Precisiebeurs op 13 en 14 november 2019 in Veldhoven, besteedt extra aandacht aan strategische business kansen en young technology met korte krachtige pitches.

 

 

Ook nieuw is het invoeren van een jaarlijks wisselend partnerland, dit jaar Zwitserland. In de Big Science streams in het congresprogramma ontdekt u alles over de internationale wetenschapsagenda; alle projecten waar overheidsinvesteringen en interessante tenders te verwachten zijn. De combinatie van beursvloer, Meet & Match en lezingprogramma bezorgt u een efficiënt bestede dag!

 

Programma

 

Op de Precisiebeurs treft u efficiënt alle facetten bij elkaar, die nodig zijn om op het allerhoogste niveau en volgens de hoogste kwaliteitseisen te blijven opereren. Dit is de Precisiebeurs 2019:

  • Alle top precisietechnologie bedrijven bijeen
  • Nieuw: Zwitserland partnerland, wat is de status van deze branche aldaar?
  • Sterk internationaal congresprogramma op technologie en strategie
  • Nieuw: Young Technology cross selling met dynamisch pitch programma
  • Meet & Match gefaciliteerd door KvK en Enterprise Europe Network
  • Big Science stream toont kansen in de internationale big science projecten

 

Datum, tijd en locatie

De Precisiebeurs vindt op 13 en 14 november tussen 9:30 en 17:00 uur plaats in het Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof te Veldhoven. Het Hotel NH Eindhoven Conference Centre Koningshof beschikt over een uitgebreid parkeerterrein. Gasten kunnen hiervan gratis gebruik maken. De ingang van Precisiebeurs bevindt zich bij de Beneluxhal.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden voor de Precisiebeurs 2019.

Gegevens

Begin:
november 13, 2019 @ 09:30
Einde:
november 14, 2019 @ 17:00
Categorie: