menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Opening OnderNemerSplein @ KvK Rotterdam

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Opening OnderNemerSplein @ KvK Rotterdam

juni 29, 2017 @ 09:30 - 12:30

Op 29 juni 2017 wordt het vernieuwde OnderNemerSplein in Rotterdam geopend. Een bruisende en waardevolle ontmoetingsplek voor ondernemers. Hier ontmoeten ondernemers elkaar in een open en sfeervolle omgeving en kunnen zij gebruik maken van relevante en vernieuwende dienstverlening van KvK en partners.

 

 

 

Ondernemers die bij de KvK komen om zich in te schrijven, vinden op het OnderNemerSplein informatie en advies op maat over onderwerpen waar ze wakker van liggen zoals starten, je zelf presenteren in (digitale) netwerken & markten, wetten en regels, personeel, vernieuwen, financiering, fraude en internationaal zakendoen. Voor alle ondernemers wordt vernieuwende dienstverlening georganiseerd, door partners waarbij ondernemers over  bovenstaande thema’s in een dag helemaal bij zijn.

 

Businesskansen verkennen

Het OnderNemerSplein is ‘the place to be’: hier worden voortdurend events georganiseerd waar ondernemers door deskundigen én elkaar bijgepraat worden én samen aan de slag gaan om businesskansen te verkennen. Hiervoor beschikt het OnderNemerSplein over digitaal ondersteunde ruimtes die dit mogelijk maken. Deze bijeenkomst is bestemd voor stakeholders en ondernemers.

 

Programma

09:30 uur – Registratie en inloop
10:00 uur – Formeel programma
11:00 uur – Netwerken, informatiemarkt OnderNemerSplein en lunch in buffetvorm

 

Aanmelden

U kunt zich via deze link inschrijven.

 

Gegevens

Datum:
juni 29, 2017
Tijd:
09:30 - 12:30
Categorie:

Locatie

KvK Rotterdam
Blaak 40
Rotterdam, 3011 TA
+ Google Maps