menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Open Access versnelt innovatie – voorlichting @ Yes!Delft

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Open Access versnelt innovatie – voorlichting @ Yes!Delft

februari 1, 2019 @ 15:00 - 17:00

Gratis toegang tot de laatste wetenschappelijke kennis; dat is belofte van Open Access. Wist je dat Open Access vanaf 2020 verplicht wordt in de EU, en dat bijvoorbeeld de TU Delft nu al 50% van haar artikelen vrij toegankelijk publiceert? Op vrijdagmiddag 1 februari organiseert de TU Delft Library in Yes!Delft een voorlichtingsmiddag. Leer hoe je sneller en goedkoper toegang krijgt tot grote delen van de laatste wetenschappelijke kennis uit de hele wereld via Open Access.

 

 

Ten eerste is dit een praktische voorlichting over het gebruik van Open Access en een aanbod tot ondersteuning vanuit de TU Delft Library. Ook het Waterleidingbedrijf Vitens zal haar blik op de mogelijkheden voor Open Access uit de doeken doen. En het is ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met de bedrijven die momenteel binnen de start-up incubator Yes!Delft van de TU Delft groeien. Versnel je onderzoek en innovatie, en meld je aan.

Programma, registratie en locatie

Het programma is van 15:00 tot 17:00, uiteraard met een afsluitende netwerkborrel. De locatie is bij Yes!Delft, Molengraaffsingel 12 in Delft. Deelname is gratis. Schrijf je snel hier in. Er is beperkt plaats. 

 

 

Gegevens

Datum:
februari 1, 2019
Tijd:
15:00 - 17:00
Categorie:

Locatie

Yes!Delft
Molengraaffsingel 12
Delft, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.yesdelft.com