menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Online Workshop: Partner Search Platform

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Online Workshop: Partner Search Platform

27 mei @ 14:00 - 16:00

Op 1 februari is de ActieAgenda voor de Technologische Industrie met u en de bedrijven van uw hotspot besproken. Daarbij is onder meer de interesse gepeild voor een digitaal platform of zoekmachine voor bedrijven. De respons op dit idee was positief en een aantal deelnemers aan de anonieme enquete heeft aangegeven hier ook over mee te willen denken. We willen u uitnodigen dit platform mede vorm te geven. HI organiseert daarom in samenwerking met Berenschot en INFOSTART op 27 mei tussen 14:00-16:00 uur de online workshop: Partner Search Platform.

De Digitale Gouden Gids of Partner Search Platform wordt een platform waarin:

  • Opdrachtgevers en ondernemers snel geschikte toeleveranciers kunnen vinden, uit interviews blijkt dat wij met ruim 20.000 bedrijven in de Zuid-Hollandse maakindustrie niet bekend genoeg zijn.
  • Deze grote club van bedrijven elkaar eenvoudig kan vinden als samenwerkingspartner en dat gelijkgestemden elkaar opzoeken. Het is bewezen inspirerend als bijvoorbeeld 12 bedrijven uit de medische maakindustrie elkaar maandelijks spreken aan het einde van de dag.
  • De digitale gouden gids is ook een geweldige magneet waar de maakindustrie voor alle opleidingen en scholen van VMBO tot aan WO ineens ‘bereikbaar’ en vindbaar wordt. Voor afstemming van het curriculum tot aan het vinden van stageplaatsen en banen.
  • Ook de andere partijen uit de triple helix (gemeenten, provincie, rijk, werkgeversverenigingen enz) ons duidelijker op de radar krijgen en wij een sterk imago kunnen bouwen. Daardoor zullen fondsen en subsidies ook sneller beschikbaar komen.

We  willen u uitnodigen dit platform mede vorm te geven. HI organiseert daarom in samenwerking met Berenschot en INFOSTART op 27 mei tussen 14:00-16:00 uur de online workshop: Partner Search Platform.

Aanmelding

U kunt zich hier aanmelden voor deze online workshop. Na aanmelding ontvangt u, uiterlijk een dag voor aanvang, de link naar de online meeting.

Gegevens

Datum:
27 mei
Tijd:
14:00 - 16:00
Categorie:
Hi Event
Site:
https://forms.gle/amCxXaVL46XXsPoX7

Locatie

Online