menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Online matchmaking NWA-route Meten en Detecteren

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Online matchmaking NWA-route Meten en Detecteren

3 november 2020 @ 13:00 - 15:00

Op dinsdag 3 november vanaf 13:00 uur organiseert NWO een online matchmaking event voor de NWA-route Meten en Detecteren. Voor de NWA-route Meten en Detecteren zijn 14 initiatieven ingediend op verschillende thema’s zoals sensoren, industrie, health en data behandeling. Tijdens de matchmaking zullen indieners hun initiatief pitchen en op zoek gaan naar samenwerkingen om een compleet consortium te vormen. Wellicht ligt hier ook een kans voor u.

 

 

Achtergrond

Om de Nationale WetenschapsAgenda (NWA) uit te voeren is door NWO de NWA-ORC call ontwikkeld. Deze call zal projecten van 0.5M€ tot 10M€ financieren die vragen uit de samenleving gaan beantwoorden. Een belangrijke eis voor deze projecten is dat ze worden uitgevoerd door interdisciplinaire consortia van bedrijven, universiteiten en maatschappelijke instellingen om de gehele kennisketen te dekken. Deze samenwerking is cruciaal om de NWA-vragen te beantwoorden op lage en hoge TRL. Partners kunnen bijdragen via cofinanciering of in een niet-financierende adviesrol.

Deelnemen kan door  een mail te sturen naar Isabelle Hulshof (isabelle.hulshof@ti-coast.com) met als onderwerp ‘Deelname matchmaking Meten en Detecteren’ en aan te geven in welke thema’s u geïnteresseerd bent.

Gegevens

Datum:
3 november 2020
Tijd:
13:00 - 15:00
Categorie:

Locatie

Online