menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Online HI-sessie: ‘Lange termijn kansen en regelingen na corona’

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Online HI-sessie: ‘Lange termijn kansen en regelingen na corona’

14 april 2020 @ 14:00 - 15:00

 

Op dinsdag 14 april organiseert HI tussen 14:00-15:00 uur een tweede online samenkomst voor HI-deelnemers. Thema is ‘Lange termijn kansen en regelingen door Corona’.

 

Door de ontwikkelingen rond het coronavirus is het van belang nu al na te denken over mogelijke kansen op lange termijn. Maar ook wat de noodzakelijke regelingen van de overheid zijn die zorgen dat bedrijven kunnen blijven voortbestaan.

 

Lobby naar Den Haag

Na contact met de Economic Board ZH blijkt dat hierover ook in andere regio’s in Nederland wordt nagedacht. Het is daarom van groot belang dat we als Zuid-Hollandse ondernemers onze eigen standpunten bepalen, en zorgen dat die in de lobby naar Den Haag worden meegenomen. Innovation Quarter, Economic Board ZH en HI zullen een raamwerk met ideeën en oplossingen definiëren. Dit dient als startpunt voor een efficiënte online sessie waarin we uw ideeën, kansen en behoeften als ondernemers inventariseren en verwerken. Vervolgens wordt dit aangevulde raamwerk aan de taskforce Technologische Industrie voorgelegd voor verdere aanscherping, zodat we dit kunnen incorporeren met de andere regioplannen, en dit aan de Tweede Kamer kunnen aanbieden. Uw betrokkenheid hierbij is dus van groot belang!

 

 

Deze ‘online HI-sessie’ wordt begeleid door Anton Duisterwinkel, bestuurslid HI en Business Developer Smart Industry bij InnovationQuarter.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 14 april 10:00 uur via info@hollandinstrumentation.nl. U ontvangt dan van ons de link om in te loggen.

Gegevens

Datum:
14 april 2020
Tijd:
14:00 - 15:00
Categorie:
Hi Event