menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

ONLINE HI-GATHERING: Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw bedrijf?

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

ONLINE HI-GATHERING: Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw bedrijf?

24 maart 2020 @ 16:00 - 17:00

ONLINE HI-GATHERING: Wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw bedrijf? Praat mee, deel uw ervaringen, leer van anderen en help elkaar!

 

 

Door de ontwikkelingen rond het coronavirus leven we in een bizarre en onzekere tijd. Dit heeft waarschijnlijk ook impact op uw organisatie of bedrijfsvoering. Op dinsdag 24 maart organiseert HI tussen 16:00 -17:00 uur een online samenkomst voor HI-deelnemers. Thema is ‘wat zijn de gevolgen van de coronacrisis voor uw bedrijf, nu en op langere termijn?’

 

Wat zijn de problemen die u momenteel ervaart, hoe lost u mogelijke knelpunten op, of wat heeft u nodig om de eerste problemen te overwinnen? Welke kansen ziet u ontstaan? Misschien heeft u andere onderwerpen die u de revue wilt laten passeren? Laat op onze LinkedIn pagina of via info@hollandinstrumentation.nl weten welke topics of vragen volgens u aan bod moeten komen.

 

Deze eerste ‘online HI-gathering’ wordt begeleid door Anton Duisterwinkel, bestuurslid HI en Business Developer Smart Industry bij InnovationQuarter.

 

Aanmelden kan tot 24 maart 12:00 uur via info@hollandinstrumentation.nl. U ontvangt dan van ons de link om in te loggen.

 

 

 

 

 

 

 

Gegevens

Datum:
24 maart 2020
Tijd:
16:00 - 17:00
Categorie:
Hi Event