menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

NXTGEN HIGHTECH

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

NXTGEN HIGHTECH

16 april 2021 @ 10:30 - 11:30

Op vrijdag 16 april van 10.30-11.30 uur staat tijdens de live uitzending het investeringsprogramma NXTGEN HIGHTECH in de spotlight. NXTGEN HIGHTECH focust letterlijk op: “Een nieuwe generatie hightech equipment – voor de toekomstige generatie.” Gericht op duurzaamheid, digitalisering, gezondheid en technologiesoevereiniteit. In de studio belichten de tafelgasten hoe NXTGEN HIGHTECH de Nederlandse hightech equipment industrie een toekomstbestendige boost geeft en daarmee de internationale toppositie behoudt én verder uitbouwt.

 

 

 

Investeringsprogramma NXTGEN HIGHTECH

Het investeringsprogramma NXTGEN HIGHTECH bestaat uit drie essentiële onderdelen: verbinden, verdiepen en versterken van het gehele hightech equipment innovatie-systeem. Met NXTGEN HIGHTECH realiseert Nederland een structurele versterking van het verdienvermogen; een nieuwe generatie hightech equipment voor de maatschappelijke uitdagingen van de toekomst. Het investeringsplan geeft de hightech equipment industrie een impuls en handvatten om de internationale toppositie verder uit te bouwen. En dan met name in een aantal toepassingsdomeinen, zoals Biomedische Productietechnologie, Laser-Satelliet-Communicatie, Semiconductors, Composieten, Smart Industry, Energietransitie en Agrifood.

Met NXTGEN HIGHTECH ligt een tastbaar en omvangrijk programma op tafel, waarin de internationaal onderscheidende positie van Nederland kansen biedt om nieuwe bedrijvigheid te ontwikkelen. Het programma biedt met name aan het MKb veel mogelijkheden op de actuele toepassingsdomeinen. Een krachtig verdienmodel als opmaat om de koppositie in de hightech equipment industrie te bekrachtigen!

 

Programma

Benieuwd naar de nieuwe generatie hightech equipment?  Meld u nu aan voor de online sessie en krijg antwoord op vragen als:

·       Wat betekent NXTGEN HIGHTECH voor mijn ambities?

·       Welke hightech equipment cases zijn interessant voor mij en bieden kansen?

·       Met welke partijen kan ik samenwerken & innoveren in hightech equipment?

·       Hoe vind ik partners voor het opzetten van mijn innovatieproject?

 

Host van de live sessie is Marc Hendrikse, voorzitter Topteam Topsector HTSM en de moderatie is in handen van Lieke Lamb, TrendStrateeg.

Co-host: Tom van der Horst, voorzitter werkgroep NXTGEN HIGHTECH

Aan tafel schuiven onder meer aan:
• Berend van Meer, LUMC/UTwente | NXTGEN HIGHTECH & Biomedische productietechnologie
• Niel Truyens, TNO | NXTGEN HIGHTECH & Laser-Satelliet-Communicatie
 Arno van Mourik, Airborne |”Pioniers in composieten”. Een pakkende MKb-praktijkcase.

 

Deelnemen

De live online uitzending is op vrijdag 16 april a.s. van 10.30-11.30 uur via een MS-Teams link, kosteloos te volgen, mits u zich hier registreert. Tijdens de live uitzending is het mogelijk om via de chatfunctie vragen te stellen. De online lobby opent 5 minuten voor aanvang.

 

Gegevens

Datum:
16 april 2021
Tijd:
10:30 - 11:30
Categorie:

Locatie

Online