menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

Nationale Cobot Dag

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

Nationale Cobot Dag

18 november 2020 @ 10:00 - 14:00

Nationale Cobot Dag – Corona editie

De Nationale Cobot Dag 2020 Corona editie wordt een online uitzending van 10.00 tot ca. 14.00 uur. Er is de afgelopen jaren veel geschreven over robots die ons gaan helpen, maar ook over robots die onze banen overnemen en zelfs over robots die ons overnemen. Er wordt gelukkig ook steeds meer geschreven over de cobot, de collaboratieve robot. Maar wat ons betreft nog niet genoeg.  Cobots zijn de robots waar we mee samenwerken. Ze zijn veilig om naast te staan, ze zijn licht, goedkoop (in vergelijking met industriële robots) en flexibel. Cobots stellen ons in staat om te werken met een robot, in plaats te werken als een robot. De Nationale Cobot Dag is in het leven geroepen om de bekendheid van cobots te vergroten en acceptatie te bevorderen.

 

 

Op de Nationale Cobot Dag laten bedrijven die zich bezig houden met cobots zien wat de voordelen zijn van cobots, en welke mogelijkheden er zijn om repeterende taken te automatiseren met cobots. Maak kennis met diverse merken cobots, met hun applicaties, welke tools en toebehoren er zijn om van de cobot het flexibel inzetbare gereedschap te maken dat het is.

De uitzending is te volgen via Slido en YouTube. Wil je meepraten, reageren op de stellingen en meedoen aan een quiz tijdens de uitzending, kijk dan via Slido.

De link daarvoor is: https://app.sli.do/event/xygigdtj en je logt in met code NCD2020

Gegevens

Datum:
18 november 2020
Tijd:
10:00 - 14:00
Categorie: