menu-close

LinkedinTwitterFacebook

Laden Agenda

MVI in hightech @ Utrecht

  • Dit Agenda item is verlopen.
  • Dit Agenda is voorbij.

MVI in hightech @ Utrecht

november 30, 2017 @ 14:00 - 18:00

Maatschappelijk verantwoord innoveren (MVI) biedt veel kansen voor tech-pioniers. Innovaties die maatschappelijk verantwoord tot stand komen, benutten de kansen in de markt beter. Omdat al in het ontwerpproces rekening gehouden kan worden met ethische en maatschappelijke (waaronder juridische) aspecten, worden betere producten en diensten gemaakt die op een breed draagvlak kunnen rekenen.

 

 

Tijdens de workshop ‘Maatschappelijk verantwoord innoveren in de hightech’ van wordt ingegaan op de ethische en maatschappelijke aspecten van innovaties, en hoe tech-pioniers daar op kunnen anticiperen. Er wordt een tool gepresenteerd om ethische aspecten te identificeren en te koppelen aan ontwerpvragen. Deze workshop wordt georganiseerd rondom een case over drones, maar de methode is breed inzetbaar en waardevol voor iedereen die te maken heeft met innovatieprocessen.

 

Voorlopig programma

14:00 – 14:30 uur:  Inloop

14:30 – 16:30 uur:  Workshop

16:30 – 17:00 uur:  Wrap-up

17:00 – 18:00 uur:  Netwerkborrel

Locatie

Stadskasteel & brouwerij Oudaen; Oudegracht 99 in Utrecht

Deelnemen

De workshop is in het bijzonder gericht op het MKB, maar grotere bedrijven zijn ook welkom. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers, dus registreer op tijd om verzekerd te zijn van een plek.

Deze bijeenkomst wordt u aangeboden door Holland High Tech in samenwerking met NWO-Platform voor Maatschappelijk Verantwoord Innoveren (NWO-MVI) en High Tech NL. Deelname is kosteloos, mits u zich vóór 15 november registreert middels het formulier.

Vragen

Wilt u meer weten over deze bijeenkomst? Neem dan contact op met de organisatie via Ammeret Rossouw: ammeret.rossouw@hollandhightech.nl

 

Gegevens

Datum:
november 30, 2017
Tijd:
14:00 - 18:00
Categorie:

Locatie

Utrecht